Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

no, teraz to bolo trocha komplikovanejsie, lebo mi tam stale skakalo heslo, ale dala som dobre, tak som nechapala preco. dala som si ho poslat na mail a potom som zistila, ze dokolonky email som nenapisala cely email, iba ventil a to nestacilo. no, trocha si to musim teraz zautomatizovat a dufam, ze potom bude bez problemov.

jancecka

:D to som nevedela, čiže prepáč, opravujem , už nikto nemôže písať pod prezývkou ventil na červeno lebo už si zaregistrovaná :D

ventil1

tak toto skusam, teraz som sa odhlasila a potom sa pojdem hned zase prihlasit ci mi to ide.predstav si, ze ako ventil necerveny sa nemozem vobec prihlasit, musela som tam dat tu jednotku, dufam, ze teraz to pojde.

jancecka

vždy, keď budeš končiť, tak klikni na "odhlásiť" a vždy ako prídeš znova na portál zdravie.sk klikneš na "prihlásiť" vyplniš si e-mail a heslo a znova chatuješ, vyskúšaj si to :D na teba sa nemôže nikto nahlásiť, lebo nevie tvoje heslo ale ak ti vyhodí možnosť zapamätať heslo daj NIE

ventil

jancecka, este mam jednu otazku. toto som sa prihlasovala teraz v praci. co ked budem chciet ist na pocitac doma, co mam urobit? a ked niekto teraz pojde na tento pocitac v praci a nahodou by isiel na portal zdravie tak sa mu tam automaticky objavim ja, co mam urobit, aby to tak nebolo? to by tiez mohol niekto pisat napriklad z prace pod mojim menom a ani by som to nevedela.

jancecka

a teraz máš istotu, a aj my máme istotu, že ked niekto príde a dá si nick ventil, nie si to ty, lebo už si zaregistrovaná a druhá registrácia na nick ventil už nie je možná :D takže všetci ventilovia ktorý majú šedého smajlíka sú tvoji napodobitelovia :D ja som taká rada že som niekomu pomohla :D

ventil

no, ani nie take tazke, lebo fakt tam bola navigacia, ale ja sa skor takych vselijakych veci bojim. ked mam napriklad vyplnit nejaky formular, alebo len vratit nejake oblecenie ktore mi prislo z katalogu a vyplnit tu navratku, to su hotove horory. neviem, preco sa z takych veci vzdy klepem, ved nakoniec to vzdy musim zvladnut. ale vdaka, keby si ma nebola istila, ani by som to nebola vyskusala.