Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak ti prajem aby sa ti splnil do poslednej bodky....co, ze ventil sa neozyva aby sa zaregistrovala...
neviem ako to bolo kedysi, nemám s čím porovnávať, ale snád sa nejako ustálim :D mám manžela a to jedno som vždy vedela, že som typ, ktorý túži po rodine, nie po kariére, v tom som si istá, teraz sa pokúšame o bábätko :D rodina, veľa detí, to je môj cieľ :D tento je istý :D
vies aj doba je taka,ze clovek si nemoze stanovit presny ciel...ako kedysi..nie su ziadne istoty...
to je presne to, nad čím ja rozmýšlam :D niekedy uvažujem povrchne, potom zase až moc hlboko :D potom uvažujem, prečo som taká, prečo nie som taká, asi ešte neviem aká som, čo chcem, teda niekedy to viem presne čo chcem,inokedy ani nie, ešte som si zrejme nespravila miesto v živote :D asi som ešte v puberte :D
no ja sa skor zamyslam nad vecami ako je ludska hlupost atd.vadia mi pletky a vsetko okolo...take bezne veci v zivote...a toto ja nechavam na BOHA...ostatne...ale tiez rada citam,poznavam nove veci...niekedy je to zle,ked clovek velmi uvazuje a rozmysla,ze?vsimla som si ze kto rozmysla povrchne sa ma lepsie,vela veci ho potom netrapia...
to je pravda, ja sa zase dosť zamýšlam, niekedy až moc, nemôžem nájsť odpovede, a to mi vadí, rada všetko chápem, všetko viem :D
tak ja sa nad tymi vecami nezamyslam,lebo boh nemoze za to ,co sa deje na zemi,vsetko, co sa deje robia ludia...
ja verím v BOHA, ale v niektorých veciach mu neverím, napríklad sex bez ochrany, dobre, som proti antikoncepcii, ale prečo nie kondómy? Cirkev je aj proti nim, alebo nemôžem mať dieťa, čiste teoreticky, tak skúsim všekto, aj umelé oplodnenie, len aby som to dieťa mala. A cirkev je proti, viem že sa pritom zabije veľa oplodnených vajíčok, to by mali nejako vyriešiť, ale inak som za umelé oplodnenie, ale proti potratu. Lenže to si asi ulahčujem, prispôsobujem si božie prikázania ako sa to páči mne, ako mi to vyhovuje. Neviem, ja si pripadám ešte horšia ako keby som bola neveriaca, alebo napríklad vášnivé bozkávanie sa pred svadbou, pripadá mi to puritánske, je toho viac
no vidis ja zase nechodim do kostola,ale v boha verim...
24, ale zase si nemysli že som zarytá kresťanka, aj keby som chcela všetkému čo cirkev vraví dôverovať, nie je to tak a hrozne ma to mrzí, že neverím BOhu D: