Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

dufam, ze s tym skoncila- vidame sa tak 4x do roku, takze neviem, dokonca aj svojho priatela donutila schudnut, ale to snad nejak zdravsie

sedmikraska

ked som ja mala 15, tak letelo, ze po fajceni sa chudne, tak baculky fajcili- aj moja kamratka s tym vdety zacala cisto len koli tomu a z toho zacali aj ine veci- rano len stvrtku chlebika a kavicka s cigarkom, cestou do skoly dalsia, desiata ziadna, obed chaby... dokonca jednu dobu zacala zvracat- po jedle sla von, dala si cigaretku a zo sebavsetko von- schudla ale fest a teraz sa stazuje, ze nema prsia a nohavice jej nesedia...

ventil

ano, vsade sa o tom pise a je plno stranok, ktore to propaguju. najhorsie je, ze deti v puberte bohuzial su lahkou koristou, lebo v tom veku sa kazdy hlada, chce byt originalny a niecim zvlastny. ja mam teraz 31, ale este sa pamatam, ze som tiez v puberte tuzila byt vynimocna a nejaka taka ina ako ostatni. je to fakt tazka etapa, ved aj narkomani zacinaju zvacsa v puberte. nepoznam ziadnu zenu, z ktorej by sa stala anorekticka povedzme v patdesiatke. vsetko su to mlade zaby s malymi zivotnymi skusenostami. maju pocit, ze ich zivot potrebuje nejake naplnenie. a tak zakopnu aj o taketo nicive "idealy". skoda...

sedmikraska

no kukla som to o tej anorexii a jednoducho nechapem :( odopierat si takto jedlo- najvacsi pozitok na zemi? :) mna proste take veci nikdy nenapadali a nebolo ani o tom vobec pocut ako teraz sa nemozme divit, ze tolko mladych dievcat sa na to da, ked sa o tom vsade pise :(

jancecka

shelly, ostáva tá registrácia aj na tebe :D to je super, aké perfektné plány :D ja nemám žiadne ale hádam sa niečo naskytne, chcela by som nahovoriť partiu na zajtrajšok na túru ale u nás hlásia prehánky, tak to nebude rozumné

ventil

schelly, kedy, v ktory den je ten jarmok v malackach? tiez by som sa tam rada pozrela, aj ked mam na plane ist sadit na zahradu. ten jarmok trva viac dni, alebo len jeden?

schelly

Ahojte, konečne som sa tu dnes dostala aj ja. Roboty až nad hlavu. Aspoň mi čas utečie :) Máte nejaké plany na dnes/zajtra? Ja dnes budem s darahým grilovať - romantika - hehe a večer pojdeme do krčmy,kam chodievame. Bude tam divočinový guláš a muzika. Zajtra pojdem od obeda do Malaciek. Tam bude jarmok, stánky, koncerty a vela známich :) Len dufam, že nebude pršať :(((

jancecka

moja naj kamarátka asi pred 3 rokmi skoro prepadla anorexii, našťastie ju z toho dostala jej mamina, vtedy som si vyčítala že som si to nevšimla, že sa s ňou niečo deje, tiež ma tieto veci veľmi trápia a ešte ma aj trápi svedomie za ľudí, ktorí to propagujú, je to smutné

ventil

baby, pred takymi dvomi - tromi dnami som sa mrkla raz na temu "moja kamaratka ana". dost ma to rozkyvalo, lebo som potom isla na google a hladala som si stranky o anorexii. nasla som jednu a ked som si to citala, hroza!! tie baby to fakt nemaju lahke, prepadli tomu ako droge a uplne ma to desi ake tazke je sa z toho dostat. ked si na googli date do vyhladavaca heslo "pro ana" ukazu sa vam tam stranky. hned prva je to tusim nejako skinny alebo podobne, na tu si kliknite. otvori sa vam stranka propagujuca anorexiu. je tam vela vselijakych hesiel, ja som si otvorila "slubujem ti, Ana" a to bol hotovy des! ja mam kolegynu anorekticku, vsetci sa na nu pozeraju ako na debila, pracu zatial zvlada perfektne, je velmi inteligentna. popri praci studuje na vyske, neviem ako to zvlada. ked som si to precitala, je mi jej velmi luto a neviem, ako by som jej pomohla. chcela som sa uz davnejsie s nou o tom porozpravat, ale vedela som, ze sa neda iba tak si sadnut a vytahovat z nej, ze o tom musim najskor nieco vediet. tak som patrala a nasla som tieto udaje. je mi z toho fakt smutno.