Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hej :D ani sa to nedá slovami opísať :D boli sme nakoniec v Trenčianskych Tepliciach, ja som tam ešte nikdy nebola a to je tak blízko :D tá nádhera, krásne mestečko, príroda, úžasné :D tá romantika, ani na svadobnej ceste nebolo tak dobre :D spomínam so slzami v očiach :D ale zo šťastia, neviem prečo som taká rozcitlivená z toho miesta :DD
jancecka, tak ako dopadol tvoj romanticky vikendik? Uz ste boli niekde?
Kasli na dietu...
je to len na tebe...kazdy verime comu chceme...no ja budem musiet ist urobit ryfle...zaplatat...tak sa majte zatial..pa
hej, je to téma na nekonečno :D každý má svoj názor, každý človek je iný, jedinečný, a záleží aký v skutočnosti je, či je dobrý človekom bez ohladu na vieru alebo zlým kresťanom :D
dieta nezahajena :D ALE! na obed mame prichystany ovocny salatik :)na ranajky boli take chlebiky s tunakovou pomazankou a kavicka- dufam, ze ma hned nepojde ,,precistit" na zachod :)
no to by sme mohli o tom kecat aj roky a nic by to nezmenilo. Aj ked neverim, tak si poviem- co ak naaahodou...
no este uvidime:0))))ci sa s tebou budeme hrat...ale sak mne sa tiez stalo vela zlych veci,,,taha sa mi smola za patami,kde sa ukazem ja stale problem...ale do kostola nechodim, v boha verim...boh za to nemoze ,co mne sa tu na zemi deje...a neznamena,ze ked si ina uz si zly clovek....niekedy ateisti su lepsi ako krestania.nechcem zasa urazat krestanou...inak ako zahajena dieta?
nie, neodsudzujem :D
nemám ani prečo, inak nie je na vine Boh, keď sa niečo zlé stane, ale ja si môžem vravieť čo chcem,že? :D
mne tiež nesedí a to sa nazývam kresťankou, čo je horšie?
tak ako citam, tak sa tak trosku lisim ja nechodim do kostola a aj s vierou je to u mna velmi slabe :( stalo sa mi vela spatnych veci a to nie som zly clovek a dost veci mi v krestanstve nesedi. Dufam, ze sa koli tomu so mnou neprestanete hrat :)