Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nie nemáš chybu, len teraz ked na teba niekto ukáže myšou, v lavom dolnom rohu mu ukáže tvoj e-amil :D super, zvládla si to, tie vlajočky to znamená, pokiaľ sa ti nejaký príspevok nepozdáva, tak na tu vlajočku klikneš a tým upozorníš administratora na škodlivý prispevok :D potom ak tak spravíš nelakni sa, lebo celý príspevok sa ti vysvieti na červeno :D gratulujem, bolo to ťažké?
no ventil uz si zaregistrovana-gratulujem spravila si skusky..:0)))).....
no, mam tu same vlajocky, co to znamena? najhorsie bolo dat tam ten kod, to som musela ist na svoj mail. a uz tu ani nemam take policko kde si vyplnujem meno a odpisujem tie pismenka. dufam, ze sa tam toto teraz zaznamena. tak drzte vsetci palce, je to ako statnica na vyske, este horsie. idem kliknut pridaj a ak to nevyjde, tak uz potom neviem.
neboj, to zmákneš
az teraz na to idem, lebo sa tu stale niekto motal, drz mi vsetky palceeee!!!
ventil, niečo sa stalo? už by si to určite mala mať
ventil,no čo? dúfam že sa mi ozveš už so zeleným smajlíkom? :D
všetko si poriadne čítaj, či chceš aby bola zverejnená tvoja e-mailová adresa alebo nie, máš tam políčko a to sa rozhodneš či zaškrkneš alebo nie :D a ak hej, tak budeš mať napísaný tvoj nick červeným :D zaškrkni políčko že súhlasíš s podmienkami ak spravíš chybu napíše ti čo si spravila zle, nič nepokazíš, neboj :D nedá sa