Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no to je tazke....a kolko mas rokov?
áno, snažím sa byť dobrou kresťankou, ale je to ťažké, hlavne v dnešnej dobe
podla prispevkoch citam,ze chodis aj do kostola,si katolicka?
ja som zažila minulý rok tak krásnu dúhu, to sme mali akurát vysviacku nového kostolíka, a pred tým ráno pršalo, všetko rozvoniavalo a zrovna nad tým naším novým kostolíkom bola velikánska krásne farebná dúha :D do toho prišiel biskup a tiež bol z tohoto, čo príroda dokáže unesený :D všetci fotili viac ako keby prišiel Karel Gott alebo kto :D to bola fakt super dúha, perfektne načasované :D
presne,kazde rocne obdobie ma svoje caro a aj ked tak zoberies,ked prsi,jak krasne v jari a v lete vonia priroda...hoci teraz uz menej..ale spominam po dazdi ako krasne bolo a ked vysla duha...
ahoj jajboli,neviem ci budes citat teraz tu prispevky,ale porad co mam robit z tou pracou?napisem ti este mail...
ja som tiež z tých, ktorí majú radi jar leto jeseň aj zimu rovnako :D neviem si vybrať jedno obdobie ktoré mám najradšej, akokoľvek rozmýšlam, nedá sa mi vybrať :DDD
jasne...mne nevadi ziadne rocne obdobie a dazde atd.ked toho nie je privela...
u nás až tak krásne slnečno nie je :D ale nie je to deň na zahodenie :D vyzerá to na prehánky ale aj dážď treba, nie? :D
Ahoj jancecka...u nas je krasny slnecny den...