Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja sa tam chcem dostat a nejde to,skusim neskor...
ventil - ten jarmok je len zajtra. a je tam fakt perfektne! chodím tam každý rok. program si možeš pozrieť na stránke www.malacky.sk, v lavo pod položkou kultúra - Prvomájové Malacky :)
praca slachti...:0))))....co by som za to dala ja keby som mohla pracovat:0((((........vaz si pracu,a hlavne este taku ktoru mas rada...a bavi ta...
myslim,ze je to bezpecnejsie...
no mne pride, ze som tu snad nonstop, aj tu je zajtra medzinarodny den prace, ale oslavia ho vsetci pracou :( , takze aj ja. No co uz niekto musi aj pracovat a vy chodte von maajat :)
ahojte, vidim, ze tu prebieha uspesna registracia:-)
a ty pracujes sedmikraska aj teraz?
predllzeny vikend???? A ja zase nic??? :(
Aj tebe zanzibar pekne dni...a neprejec sa loksami...pa
ahojte! o chvilu odchadzam na klasicky a tradicny vikend k babke, tak sa tu mavajte krasne a uzite si ten predlzeny vikend do vole. budem na vas mysliet pri vsetkych obedoch a veceriach. dr.jajboli, zelam ti, aby sa vsetky trable skoncili co najskor.