Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Písala som ti na vysunutú platničku, či sa ozveš aj tu! Ďakujem, už je to oveľa lepšie, pampersky sú v kúte....
Dnes som bola vonku boli dni mesta aboli sme variť aj guľáš. KOnečne som bola medzi ľudmi v pohode. A ty si ako strávila deň?
No vidím že si tu, ako sa máš?
No toto! Všetky štrajkujete? Ste zašité ako myšky v dierke!
Všetci sedíte pri TV, oddychujete, relaxujete, možno už aj spíte, tak sa všetci do ružova vyspite, Dobrú nôcku
ponahlam sa , tak preto len tak v skratke :) prajem krasny zbytok vecera vsetkym
hotovoo
Ahojte, ej de ste všetci zalezení, nevadí, veď sa ešte hádam tu niekedy zídeme všetky + Zanzibar- ten už iste vyjedá babku fajnotkami.
Sedmikráska, aj ja chcem vidieť fotky. Síce som si s tebou nepísala, lebo mi nebolo dobr, ale všetko som stále čítala, ako nejakú knihu. Tak ti teda pošlem môj e-mail. Ťukni do červenej prezývky
ahojte. no to je strašne...jeden den volna a v piatok do prace...to je jak jednodňový víkend! uplna depresia...ale šéf nieje dnes v praci, takže som duchom uplne inde... V Malackach bolo super, len som nevidela moju najoblubenejšiu kapelu - musela som ist pre mamku na vlak, lebo jej nešiel spoj. A než by som ju odviezla domov a prišla spať, tak by som ich aj tak nevidela...Tak sme išli šeci domov. O 22.00 sme došli. Inak bolo fajn. BOli ste niekto????
dobre aj tebe...u nas prsalo vecer,ale dnes vychadza slnko,ale pocasie je premenlive tak neviem ako bude...
dobre ranko :) tak ako je dnes u vas? Tu vyzera, ze bude pekne :)
Ventil dosli ti fotky odo mna?