Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Písala som ti na vysunutú platničku, či sa ozveš aj tu! Ďakujem, už je to oveľa lepšie, pampersky sú v kúte....
Dnes som bola vonku boli dni mesta aboli sme variť aj guľáš. KOnečne som bola medzi ľudmi v pohode. A ty si ako strávila deň?

dr.jajbolí

Všetci sedíte pri TV, oddychujete, relaxujete, možno už aj spíte, tak sa všetci do ružova vyspite, Dobrú nôcku

dr.jajbolí

Ahojte, ej de ste všetci zalezení, nevadí, veď sa ešte hádam tu niekedy zídeme všetky + Zanzibar- ten už iste vyjedá babku fajnotkami.
Sedmikráska, aj ja chcem vidieť fotky. Síce som si s tebou nepísala, lebo mi nebolo dobr, ale všetko som stále čítala, ako nejakú knihu. Tak ti teda pošlem môj e-mail. Ťukni do červenej prezývky

schelly

ahojte. no to je strašne...jeden den volna a v piatok do prace...to je jak jednodňový víkend! uplna depresia...ale šéf nieje dnes v praci, takže som duchom uplne inde... V Malackach bolo super, len som nevidela moju najoblubenejšiu kapelu - musela som ist pre mamku na vlak, lebo jej nešiel spoj. A než by som ju odviezla domov a prišla spať, tak by som ich aj tak nevidela...Tak sme išli šeci domov. O 22.00 sme došli. Inak bolo fajn. BOli ste niekto????