Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja idem pozerat na DR.Hausa...prajem vam pekny vecer vsetkym...pa a zajtra krasny den...
ak chces byt cervena, tak stlac zase tam v pravo hore ten napis NASTAVENIA a dostanes sa zase do svojich udajov a tukni na stvorcek, kde sa pytaju ci chces zverejnit e mail, ked bude na nom fajka, tak tam dole by malo byt nieco ako potvrdit nastavenia, na to znova tukni a si cervenaa :)
Ja sa priznám, že ja sa do sadenia nevyznám lebo ja radšej hrám na klavíri. Viem za to aj sadiť, aj kopať, aj kosiť aj všetko, ale čo a kedy prihnojiť, to absolútne. Idem na Panelák, potom prídem
mame to tam vsetci dr.jajboli :)
ventil ja sadim, ale len kvetinky, na zeleninku by nebol cas :( uz mi doma naklicila aj taka nizka slnecnica- nejaka specialna, tak ju musim uz niekedy pychnut do zeme :) prihnojujete niekto tekutymi hnojivami, nebojite sa, ze vsetko uhynie?
A ja prečo nie som červená?
Halóó´, je tu niekto? Idem si teda pozrieť Panelák a potom budem zase tu. Dnes, ak vás to uzaujíma, mi bolo lepšie. NEPOCIKALA SOM SA! Nemala som Pampersku-hurááááááá,no, ale fakt aby som nezariekla. Krisha, nenapísala si mi a ja som taká zvedavá!
Dnes som niečo skenovala a mám web kameru, tak som sa videla na obrazovke, hneď som sa poslala Marii, takže ma už pozná-hihi
no tu som, už by som mala byť zaregistrovaná, teraz je to akosi všetko iné a asi aj rýchlejšie, žiadne vyťukávačky písmen a aj vy máte pri prezývkach palec dolu a upozorniť administrátora? či som niečo pobabrala?
idem sa pozriet ake ma byt cez vikend pocasie, lebo zajtra by som chcela ist do malaciek na jarmok a potom uz idem do zahrady sadit. ak bude prsat, tak je po planoch. a to som si zobrala jeden den dovolenku - v piatok, len aby som uz to sadenie dorazila. mate niekto doma zahradku a sadite tam nieco,
mamina ja som myslela, ze uz si v nemocnici...