Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mamina123

ahojte.prosim vas co znamena ked cloveku napuchne najskor noha a potom zapuchne cely.no brat je od dnes v nemocnici pretoze od piatku cely komplet opuchol.ze mu porobili vseliake vysetrenia a iba povedali ze ma nieco s ladvinami.mam si mysliet ze mu zlyhavaju ladviny?prosim vas co to moze byt?my sme si najskor mysleli ze ci nema niaku alergiu ale toto ma fakt dostalo

ventil

bože, aké strašné hrubky robím, tento internet človeka odnaučí aj pravopisu. tak prepáčte, nie som až taká blbá ako vyzerám. lepšie povedané, som stále blbšia... :-))

ventil

ahojte!!! tak už som doma z chalupy, bóže, ale som sa narobila!! ledva stojím na nohách, ale bolo naozaj nádherné počasie. síce včera trocha popršalo, ale len chvíľu. aj som sa trocha opálila. a vyspatá som na celý nasledujúci týždeň. pred odchodom som si tu čítala tému o susedoch, ktorý ráno cez víkend buntošia, veru, ja to mám v blave také isté, takže aspoň cez víkend na chalupe sa vyspím. sedmikráska, dostala som fotky, no sú krásne. môžeš poslať aj viac, nech vidím, ako sa majú iní dobre. tak si hovorím, že raz aj ja možno skončím na takom krásnom mieste, veď človek nevie, čo ho čaká. dr.jajboli, ty si udržiavač tejto témy, dúfam, že sa máš už zdravotne trocha lepšie. tak napíš, čo si všetko robila za tie tri voľné dni.

Dr jajboli

Dobre, teším sa. A to nie je kompliment, ale skutočnosť. si ozaj veľmi milé a pekné dievča a veľmi sympatické!!!!!!!!!!!!!
Tak poďme spinkať. Zajtra(dneska) bude múdrejšie.
Papá

krisha

jasne, uz som si vsimla, ze varis:-))) akurat som si citala mail, od teba, tak dakujem za tolke komplimenty:-)zajtra ti poslem aj foto mojho dielka, som na seba hrda, aj ked uz unavena

Dr jajboli

ježiš, teraz som si všimla, koľko je hodín. Krisha, písala som ti, ale už idem asi spať, aj keď sa mi nechce. Taká som, ako rybička. Neskoro som si dala silnú kávu.