Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte, je tu este niekto v tuto neskoru nocnu hodinu?
Gumajz, mne ten PC nejako veľmi pomaly ide, už som 2-krát reštartovala, takže asi končím, lebo ma pri tom porazí. Nuž dá sa ísť, máme nádhernú prírodu, ale všetko je za mestom dosť ďaleko, auto nemáme, len služobné má manžel dvojmiestne a na bicykel nemám odvahu. Pešo je to minim.5 km.toľko si netrúfam, takže budem asi doma žehliť, variť, kúpať, hrať sa s vlasmi a experimentovať, ale možno pôjdem k mamke. Tak zatiaľ dobrú nôcku, zajtra ahoj
Ahoj, dobrú nôcku idem,lebo som nejaká unavená z celého dňa.
Prsia osolené, okerenené len osmahnem na oleji, dám nato šunku ,syr a dám do mikrovlnky na chvíľu.ten syr sa rozpustí a je to hotové. také diétne ale dobré. A čo robíš celý deň, keď hovoríš že sa u Vás nedá veľmi kam ísť.
Asi odišlo samo. JA si myslím, pošuškám ti, že to tie prírodné produkty, ktoré som užila ma začali asi čistiť ale to bolo niečo neskutočné. Bojím sa, že sa mi to ešte vráti. Mám o.i. zápal moč. ciest a aj krv v moči a neberiem na to ešte lieky, lebo urológovia u nás-jeden je mimo SR a druhý nemá s poisť. zmluvu. Tak čakám
Aj ja som vybrala z mrazáku kuracie prsia. Ako robíš tie na prírodno so sunkou a syrom? Ináč nemám nič v pláne. Tu nie je veľmi kam ísť a bicyklovanie mám zakázané. Predtým som sa bicyklovala aj hodiny v kuse. Chrbtica... LEkár mi dovolil, ale musí byť odpružené sedadlo a to dosť stojí
Úplne to prestalo, myslím to cikanie?
Odišlo to samé od seba,alebo ako?
Polievku som navarila dnes,kurací vývar a zajtra urobím nejakú rýchlovku, kuracie prsia na prírodno so šunkou a syrom a k tomu ryžu,alebo zemiaky ešte uvidím.Keď bude pekne tak zase pôjdeme na bicykle,alebo sa niekam vyvezieme do prírody. A Ty ?
Aj ja som si dnešok užila ale tešila som sa aj na vás. Maria, sedmikráska a Krisha mi napísali na e-mail, sú všetky také zlaté. Neuveriteľné, ako som si vás tu obľúbila. Akoby sme už roky patrili všetky k sebe!
Čo varíš, resp. robíš zajtra?
Super, ráno sme boli s priateľmi na kávu, poobede na bicykloch a na večer sme ešte zašli na chatu za ďalšími priateľmi,takže celý deň sme boli preč.Sme sa vrátili okolo 21,30 hod.