Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mariaa, to mi vobec nepomaha. stuple mam aj spungiove aj take specialne z rakuska parafinove, ale absolutne to nestaci. to by si musela poznat tych ludi nad nami, su to pripady, dnes odkedy som hore tak presuvaju nabytok. a najhorsie je, ze ked som chcela niekedy spat, ze vydrzim, ved za chvilu prestanu, tak oni naozaj na chvilku prestanu a hned zase zacnu znova. teraz uz aj ked som neviem ako unavena radsej hned vstanem, lebo aj tak sa uz zaspat neda. susedia su sestdesiatnici a co je najhorsie, susedka ma prisernu povahu, ona je tu rozvadena s celym barakom, kazdeho ohovara, taka zla a neoblubena osoba, nikto ju nema rad. s nou sa dohodnut vobec neda. a sused zase je uplny primitiv. nerada sa takto nepekne vyjadrujem, ale o nich sa tazko da povedat nieco pozitivne. oni sa skratka obidvaja nasli. vrana k vrane...
ahoj ventil,ja ti poradim pouzivaj stuple do usi...
sedmikraska, no super, teraz som si precitala tvoj mail. nebudes mi verit, ale ja cely zivot tuzim odstahovat sa do anglicka. strasne - prestrasne sa mi paci ta krajina, asi nie je cele anglicko rovnake, ja viem, ze velka britania a anglicko je rozdiel, myslim teda celu velku britaniu. predstav si, ze pozeravam napriklad serial vrazdy v midsomeri iba preto, lebo sa neviem vynadivat na to krasne okolie. vobec neviem, o com to je, aky pribeh prave bezi, iba cumim na krajinu, domy, nadherne vsetko upravene, kvety a tak. fascinuje ma to. stale si hovorim, ze sa musim zdokonalit v anglictine, aby sa mi ten sen splnil. teraz mam 31 rokov, muz na obzore ziadny, preco by som nemohla zmenit sposob zivota od zakladov, neviem sice, cim by som sa tam mohla zivit, ale ktovie, ci by ma nieco zazracne nenapadlo.
ahojte! skocila som na temu parkety v panelaku, lebo som sa tiez dnes ako skoro kazdy vikend vobec nevyspala kvoli nasim super susedom. chcela som ist do tych malaciek na jarmok, ale je zima a tusim bude prsat. tak sa zbalim a idem na chalupu, aj ked v zahrade toho asi vela neporobim v dazdi. ale aspon sa vyspim. ja vecer nie a nie zaspat, aj ked sa ledva plizim po byte, som nocny vtak a rano by som si aspon cez vikend rada pospinkala a dooddychovala, ale neda sa. od pol siestej uz robia strasny hluk. upratuju, drhnu hrnce, vsetko je to pocut. susedka sa raz vyjadrila, ze ona ma perfektny spanok, ze pri jej hlave by moho startovat traktor, ju to nezobudi. tak taky clovek tazko pochopi, ze sme aj ini na svete.
Ahoj sedmikraska,jeeee ja ti zavidim,ze zijas v prirode aj ja by som chcela...tiez som zila tak chvilu kd som robila pri ovciach nadhera...tak potom posli foto na mail...z tych tulenou...
Ahojte...vsetci...u nas je zamracene a poprchava...
ventil my mame televizor, vcera som bolaeste stale v praci, preto som tak pisala, ale aj tak ho nepozeravam, lebo tu maju sice veela kanalov, ale od rana sa na kazdom opakuje to iste dokola- trapne a len na jednom davaju filmy. Inak zijem v tvojej vysnivanej dedinke, co sa enda nazvat ani dedinka, nas dom ma cislo dva a dohromady tam su 4 :) a este k tomu c.3 je prazdny :) na zahradku nam raz prisiel papat jelencek :) je to tu naozaj nadherne- zijem v Skotsku, co je na prirdu uzasna krajina. O tyzden mame naplanovany vylet na miesto co je asi pol hodku od nas a zdrzuje sa tam 150 tulenov, tak sa tesim, uz som tu raz jedneho v mori videla :)
sedmikraska, ty kde byvas? nemas tam televiziu? to je romantika, to ti zavidim. asi byvas niekde na samote v prirode, to je moj sen. chcela by som zit niekde na dedine, kde je tak maximalne 5 domov a su od seba velmi vzdialene, nie je tam hluk a pobehovanie, kazdy chova ovecku, kozicku, kravicku, sliepocky, husky, kacicky, kralikov, psika, macicku... boze, to je sen!!!
tak opakujem trocha po ostatnych a pokusila som sa zeregistrovat. Dufam, ze to bude ok. Jajboli, pisala som ti mail, snad sa ti to bude chciet citat:-))Asi ste uz vsetci zalezeni...no ja sa tu este pomotam
Prepáčte, dnes sú dobré filmy v TV, budem relaxovať a pozerať, zajtra papá a všetkým pokojnú dobrú nôcku.