Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
chapem ta ja dnes tiez nejak nemam naladu na PC,len som sa mrkla...aj tak vela ti nenapisem...maj sa krasne...uz pojdem spat..pa....aj vsetkym dobru noc...
ok, čítala som dnes e-maily, ale sa mi nejako nechelo písať. lebo dnes bola viacmenej dcéra pri PC.
Napisem ti na mail...
Maria, kde si ty stratený človek?? Ideš zajtra do práce?
Ahojte,len vas vsetkych chcem pozdravit a popriat zajtra pekny den...pa
hmmm...... pozeráte TV?
dobre, veľmi sa teším, pošli
cafte, ja som prave dorazila domov, vybalujem veci a zasoby od maminky:-)))Jajboli, takze uz je lepsie? Aj som ti zabudla poslat fotky mojich vytvorov...idem teda nato
Mirka, a čo zistili tvojmu bratovi? Koľko má rokov? Mal predtám problémy s obličkami alebo s čúraním? Neuveriteľné! Dnes asi ani neexistuje zdravý človek. Stále si myslím, že to robí ozónová diera, UV ale najviac asi na to všetko vplýva aj NASA a tie všelijaké pokusy tamto hore vo vesmíre no a samozrejme globálne oteplenie. JA som od slnka už nie raz zapuchla ale pochybujem, že by to mal od slnka tvoj brat. Držím mu veľmi palce, aby sa z toho skoro dostal,ale hlavne aby mu zistili presnú dianózu, lebo to je najdôležitejšie
Ahojte všetci!
Takže Ventil, chytala si kreol? Ako ti je dobre! JA som bola včera na guľáš párty u priateľov, zároveň sme oslávili priateľkyne narodky. Trochu mi trčala z trička rukam tak ma na nej opálilo slniečko a dnes sa škrabem ako všivavá. Mám alergiu na slnko. Ja už fakt- spláchnuť sa v záchodovej miske. No čo so mnou? Po zdravotnej stránke, aby som nezariekla, som sa cítila OK. Pampersky sú v kúte. Chvála pánu Bohu! Dúfam, že sa mi to už nikdy nehodlá vrátiť. Takže včera guláš a dnes veget. Varenie, čľapkanie vo vani, strihanie nechtov, lakovanie a veľké nič. Keď mi treba strihať nechty, musím sa pripraviť na to psychicky, lebo ja ich mám také pevné-tvrdé, že ma to až bolí, keď si ich strihám. Ale aspoň to jediné je vraj pekné na mne..:))) hihi
Tak toto je dnešný deň. Možno pozriem Lets Dance2, ale už ma to ani tak nebaví, ako tá prvá séria.