Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Teda, to ma podržte!!!!! Naša téma na 4-tej strane bola, už ste sa asi všetky unavili, čo? Nabrali sme veľké tempo. Vidím, že večer sedím len sama pri PC, niekedy sa ukáže Ventil a Krisha, no, nevadí, veď aj zajtra je deň.Zanzík zase pobehne k babke a vy ostatné z práce domov. Ale keď si spomeniete, poteším sa príspevkom. Majte sa všetci pekne a prajem dobrú nôcku. Dnes aj včera bol celkom OK deň!!! Viete, na čo myslím....!!!
jajboli len ta chcem pozdravit a idem lebo ma uz bolia oci s PC...pa
No, teraz asi pozeráte všetci Haryho Pottera, mýlim sa? Papá
asi všetci varíte prvomájový guľáš, no, tak nech je fajný, ahojte
Ahojte, aj a som vás chcela len pozdraviť.
Krischa, písala som ti. Zatiaľ sa všetci majte pekne a užite si 1. mája!!! Nech žije 1 máj HURÁ! Niekedy sme tak museli kričať. Tak papá
vy uz ste zase vsetci pozdrhali prec :( vidis ventil, keby si povedala skor, vybavila by som ti cez leto na mesiac maliny oberat- praca je to lahka, spoznas vela novych ludi zo slovenska a ciech a hlavne spoznas Skotsko a ako bonus donesies domov aj nejaku korunu co usetris, napr 25 000 co nie je na skodu :)
presne...je to tak...mali by byvat niekde na samote v lese...a mas pravdu spanok je velmi dolezity aj ja ked sa nevyspim som na tom velmi zle...ja uz sa nad tym ani nepozastavujem...lebo je to zbytocne...budem musiet ist,lebo chcem ist k rodicom s dcerou tak idem varit...maj sa krasne a pekny den ti prajem...zacina vychadzat slniecko tak dufam,ze uz bude pekne,lebo rano vyzaralo na dazd...pa
no, susedia - to je kapitola sama osebe. niektori ludia by mali byvat na samote a siroko-daleko ani noha, inak sa nevedia vpratat do koze. kazdy nemoze byvat v rodinnom dome. a vela ludi je chorych iba preto, lebo sa poriadne nevyspia. to velmi oslabuje imunitu. aj ja mam teraz uz par dni takych nanic, vecer nie a nie zaspat a rano uz od piatej je tu randal. cez vikend tak od pol siestej. ale v tie pracovne dni si to fakt ani neuvedomujem, lebo ked vsetky byty vstavaju, tie zvuky su take rozptylene, nevadia ti. ale cez vikend sa tu veselo spi a blbnu iba ti nado mnou.
tak mne stuple pomahaju...tiez to robili,ale o pol noci to sme kolko krat spali a odrazu len take buchoty ako keby im spadla skrina na zem atd.nechce sa mi o tom pisat...a je len o par rokov starsia ako ja...a tiez som mala s nou problemi pomaly 3roky teraz sa to trosku ukludnilo neviem na ako dlho...pred nedavnom som jej zatvorila dvere pred nosom,lebo robi zle a este sa ide stazovat...fuj..je mi zle z takych ludi...a robi sa aka je inteligentna...rozhadzuje slaninu po parapete nam z horcicou...no mala by som o com pisat...