Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

jajbolitko, co nezmenis poistovnu, aby bolo po problemoch? Mas na to narok kazdeho pol roku. Ja som tiez vela postriedala, ale vseobecna je asi fakt najlepsia a bezproblemova

sedmikraska

krasny slnecny den prajem :)som dnes v praci sama bez priatela a mojou ulohou je cakat na navstevu u Danska a ten by mal prist az okolo dvanastej, takze najvacsi veget :) po dlhej dobe som v praci pekne oblecena- bez kombinezy :), tak som z toho vytesena :)

fidorka 2

jajbolí, keď už naše zdravotníctvo Ti nepomôže, mala by si piť aspoň ten urologický čaj, tak 2 litre denne, ten je veľmi účinný na Tvoje problémy

dr.jajbolí

Fidorka, ďakujem, už od piatka nemám Pampersky, čúram na toalete, ale ešte stále ma trocha páli pri močení, lebo vlastne ani nič na to neberiem. Urológovia nie sú k dispozícii. Až zajtra budem vedieť niečo vybaviť. Dúfam, že mi nepovedia, že je to zastaralé a mala som na to hneď brať lieky, lebo ma hneď trafí šľak. Môj urol=og totiž nemá s Dôverou zmluvu a taký cirkus je okolo toho, že ma porazí. Takže mi musí napísať môj obvodný nie doporučenie ale to, že vzľadom na urgentný stav a a skutočnosť, že druhý, zmluvný urológ je mimo SR, žiada o ošetrenie pacientky na vlastné náklady, či ako to už. Porazí ma! Je to špinavá a hnusná politika. Človek si tu poctivo všetko platí a ešte ani nemôže ísť k lekárovi, ku ktorému chce. Hamba celému zdravotníctvu a vôbec, celému parlamentu a ich cirkusom. Jój, teraz som sa trochu rozčertila, nevadí, dúfam, že sa z toho nepocikám...:(((

fidorka 2

Ahoj Jajboli, a Ty sa máš ako, Tebe to cikanie už ustúpilo? už sa na to nesťažuješ, tak dúfam že je to už OK.

dr.jajbolí

Ahojky všetkým! A ty si Mária ešte doma? Kedy ideš....? JA som ešte v pyžame, ale som si len odskočila pozrieť PC a e-maily.
Mirka, potom nám napíš, že aký bol dôvod, že brat navštívil liečiteľa a čo mu robil, keď opuchol, alebo najprv opuchol a tak išiel k liečiteľovi? Nemyslím si, že by ho hneď dávali na dialýzu, Ale vždy je lepšie báť sa ako sa potom zľaknúť. Nuž a ty sa dokedy budeš ešte "gúľať"? Kedy to máš presne?
Bojíš sa? Mala sa prvý pôrod ľahký?

[zruseny12]

Ahoj jajboli,vidis tu je priklad maminin brat...liecitel a lekar...malo by to byt tak...neodsudzovat ani lekarov vsetkych ani liecitelov vsetkych...liecitel pride na to co,je cloveku,ale aj lekar je potrebny ked treba napr.tu dializu....a naopka...niekedy staci len liecitela na urcitu chorobu/napr.ja ked mi chybaju min. a vit.tak na co by som musela brat chemiu,ked nemusis...az krajnom pripade.../prajem pekny den...

mamina123

ahojte.Jajboli on ma 37rokov,v zivote mu nic nebolo,chripku mal asi 3krat za zivot a teraz toto.no a mame sa priznal ze bol v piatok dobedu u jedneho liecitela a ze ten mu medzi dverami povedal ze aby necakal a utekal do nemocnice,ze ma nieco s ladvinami.a v nemocnici robili v sobotu 6hodin vysetrenia,myslim ze dnes budu pokracovat.viem ze ked zlyhavaju ladviny je na rade dializa,toho sa najviac bojime.prajem vam pekny den.