Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Jój, tak sa kašle PC, vôbec mi nechce ísť, takže na dnes asi končím, lebo nemám trpezlivosť čakať za každým príspevkom pol hodiny. Dúfa,. že sa nenahneváte. Robia to asi búrky tu na okolí. Papá všetkým!

[zruseny12]

nemozem sa dostat na mail,normalka povedala som mu svoje zdr.probl.on o tom aj trochu vie,co to znamena nemat vapnik,o tetanii este nepocul,tak som mu povedala,co sa moze stat keby som dostala zachvat...atd.tak skusim chodit do prace,len nechcem aby ma lutovali:0(((((.......od stredy ked sa nic nestane,dnes je mi ok...

Dr jajboli

Ahojky všetkým!
U nás bola veľká búrka celé poobede s krúpami, takže internet nešiel. Teraz som si k nemu sadla.
Mária, ako si pochodila v práci?
Sedmikráska, poslala som e-mail
Schelly, aj ja som bola na párty cez víkend a bolo fajn.Konečne som vypadla z domu.
Gumajz, ty sa len občas sem mrkneš, veď neutekaj stále!
Mirka, je mi ľúto tvojho brata, ale naozaj ti hovorím, nie že budete myslieť na zlé veci, lebo to privoláte. Treba veriť a dúfať. Aj druhí sa z toho dostali, dôveruj lekárom. A ty sa nesmieš ani rozčuľovať, lebo sa bude bábo pýtať skôr ako má.

mamina123

ahojte vsetci.u nas v rodine je tusim zakonom schvalnosti ze prezivame naraz aj radost aj starost.bola som vratit v pozicovni saty ,co mala dcera 1.sv.prijimanie a teraz som dovolala s bratom.on k tomu liecitelovi chodil uz s chrbatom pretoze je vodic z povolania,takze sa dobre poznaju.no on stvrtok dosiel z unie a do piatku rana mu opuchla noha a v piatok dobedu opuchol cely.a v sobotu mu robili tie vysetrenia,lenze lezat isiel v nedelu dobedu,pretoze nechcel nechat auto len tak.no a ze dnes mu uz odpuchla tvar,akurat ze mu este nic konkeretne nepovedali,iba nieco hovoril ze mu asi nepracuje ladvina a malo chodi na potrebu,ze mu zadrzuje vodu v tele.ze pocul nieco o Bratislave.iba mi povedal ze sa mame zanho modlit.ja sa bojim ze pride to najhorsie...

sedmikraska

U na sbolo vcera praveze prvy krat teplucko aj ked nie slnecno a boli sme na nakupoch pesi- sme inak velki lenivci. A zasadila som aj moje krasne slnecnicky, tak sa na ne tesim a dufam, ze narastu

schelly

Ahojtee. Aký bol víkend? No ja som mala piatok taký skôr filmový večer. V sobotu sme mali doma gulášparty, zapíjali sme novu strechu, aby dlho držala a tatko navrhol, aby sme sa všetci obliekli do kowbojského. No to ste mali vidieť!!! Sranda bola, super. V nedelu celý deň len tak relax, podaktorí rodinní prislušnici mali opicu, takže sa len tak podriemkavalo :)

sedmikraska

mailiky su poslane :)
maria este ty mi musis napisat z akej kategorie by si si predstavovala fotku:)
uz sem niekto nieco napiste, nech nevypadam, ze trpim samomluvou :)