Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

gumajz

Ahoj Jajbolí,čo si objavila v pracovných ponukách? niečo zaujímavé,ked nemáš nejaké dobré známosti tak asi prácu v našom veku ťažko zoženieme.

krisha

to sa stava Jajboli, aky pan, taky kram:-)))dufam, ze sa neurazis.-)))pisala som ti aj mail, teraz vas uz opustam, idem na korculeeee...

Dr jajboli

Ahojte všetci, nuž aj ja som tu už dosť dlho, len som si čítala pracovné ponuky a všetko možné aj nemožné. Dnes zase nemám dobrý deň, lebo ten urológ ma odmietol zase vyšetriť(je ako aprílové počasie), takže zajtra idem do Lučenca. Chvála Bohu už necikám. Teda cikám, ale sa nepocikám.Ale problémy ešte stále mám, lebo ma páli, nuž a samozrejme som už tretí týždeň bez liekov. To je paráda, však? Myslím to naše zdravotníctvo. Neviem si ani predstaviť, keby niekto dostal infarkt a nemal by ho kto ošetriť, lebo poisťovne sú teraz ako na koni. Včera v správach hovorili, že rušia s nemocnicami zmluvy. Teda Dôvera. Keď bolo treba zachraňovať poisťovňu, aby neskrachovala a nebola zrušená, spisovali sa petície, a teraz sa na občanov vykašle. O.i. momentálne mám na sebe od nich aj to tričko"Petícia občanov Slovenska". Vytiahla som ho a doma si v ňom lebedím a štrajkujem sama pred sebou.
Takže dnes som nejako na plafóne!

Dr jajboli

Ahojte všetci, nuž aj ja som tu už dosť dlho, len som si čítala pracovné ponuky a všetko možné aj nemožné. Dnes zase nemám dobrý deň, lebo ten urológ ma odmietol zase vyšetriť(je ako aprílové počasie), takže zajtra idem do Lučenca. Chvála Bohu už necikám. Teda cikám, ale sa nepocikám.Ale problémy ešte stále mám, lebo ma páli, nuž a samozrejme som už tretí týždeň bez liekov. To je paráda, však? Myslím to naše zdravotníctvo. Neviem si ani predstaviť, keby niekto dostal infarkt a nemal by ho kto ošetriť, lebo poisťovne sú teraz ako na koni. Včera v správach hovorili, že rušia s nemocnicami zmluvy. Teda Dôvera. Keď bolo treba zachraňovať poisťovňu, aby neskrachovala a nebola zrušená, spisovali sa petície, a teraz sa na občanov vykašle. O.i. momentálen mám na sebe od nich aj to tricko"Petícia občanov Slovenska". Vytiahla som ho a doma si v ňom lebedím a štrajkujem sama pred sebou.
Takže dnes som nejako na plafóne!

krisha

gumajz, ja som predsa tu:-)u nas celkom v pohode, len zacal fukat cudny vietor, aj sa zmraka, tak som zvedava co z toho bude.

gumajz

Ahojte, zdravím všetkých. Jajbolí mi vyčíta že len mrknem a utekám, ale ja prečítam všetky Vaše príspevky, no vačšinou tu nikto nie je ked som tu ja. U nás bola búrka doobeda krásne a okolo obeda búrka a teaz prší.

ventil

ahojte! vidim, ze to tu nejako viazne, dr.jajboli, opravte pocitac, lebo ty si taky zachranca tejto temy. a co to cikanie, uz mas konecne pokoj? tu v blave je peknucke slniecko, zase budeme mat poniektori predlzeny vikend, ja si beriem v piatok volno a idem na chalupu. este dnes a zajtra vydrzat! v posledne dni sa citim velmi unavena, asi malo spim, mozno je to aj tlakom, lebo aj kolegyne sa stazuju na unavu, bolesti hlavy a vysoky tlak krvi. vcera prsalo, bolo tak nevludne, lietala som v tom dazdi po meste, lebo som musela povybavovat vela veci. prisla som mokra ako mys. sedmikraska, ak najdes este nejake fotky s domami zo skotska, privitam!!! dakujem a ohlaste sa uz niekto!