Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jasne, ze ta chapem,viem ake to je ked je clovek nastvany...neboj chapem ta...
ok, dakujem za pochop.
jasne,nemusis hned,ako ty chces...h;lavne sa nenut do pisania...
Mariaa, čítala som-mail, ale som ti ešte neodpísala, lebo som nahnevaná a aby som niečo zlé tam nepísala, tak radšej počkám, kým sa schladím!
Mariaa, ahoj, no pomaly ale isto tam skončím a rovno na zatvorenom!
Ahoj jajboli,co uz ides k lekarovi sisi?:0))))).........neboj prideme ta tam navstivit...
Neboj, Ty si veľmi aktívny človek verím že si niečo nájdeš.Len sa nestresuj a čo ten ID neskúšala si? Musíš vsadiť na známosti,bohužiaľ u nás to tak funguje všetko len cez známosti alebo cez stranu.
To ti dobre, keď nie si odkázaná na nejakých pár tisíc sk. Ja ano, a veľmi,nemám pocit slobody, mám pocit, že som príživník, nedoprajem si potom žiadne radosť, potešenie. Nebudem si môcť dovoliť špirálu, rúž, a také nejaké osobné veci, lebo povie muž, že bez toho môžem byť. Je to hotová sodoma-gomora!
Skončím asi u Dr.šiši a rovno na zatvorenom oddelení. Prídete potom na výlet ma pozrieť z AHOJTE? Veľmi ma potešíte:))) NO , nakoniec sa výlet uskutoční na psychiatrické odd. a nie na Duchoňku, ako bolo pôvodne plánované-hihi
Úplne s Tebou súhlasím,človek sa cíti po 50-tke už na odstrel. Ako to riešim ja? už to neriešim,chválabohu nie som odkázaná na nejakých pár tisíc čo by som niekdy zarobila. U nás sú tie zárobky dosť mizerné oproti vačším mestám. Ale sú chvíle ked sa cítim mizerne pracovala som celý život s ľudmi tak mi to nejako chýba.
Ahoj Gumajzík, našla by som, ale to nechcem. Samá poisťovňa a tak. Mám už poisťovníctva plné zuby, ale ako vidím, asi tam skončím. Dostala som zo soc. poisť. list, že 13.7. mi končí PN, teda jej vyplácanie. Čo budem robiť? Pane bože v dnešnej dobe z 12 tis. mužovho platu asi ťažko vyžijeme. Čo sa mám postaviť pomaly do radu pred kontajnér? Čo je to za skur... zákon pre nás 50-tnikov. Miesto toho, aby uzákonili, že znevýhodnených treba zvýhodniť, tak zostavujú zákony, kto koho môže, či nemôže chytať na pracovisku za zadok, Fuj, hnusí sa mi celá vláda! A nech to administrátor vymaže, keď chce, je mi to jedno, ale je to na zapľutie, čo sa v tejto republike robí! Zdrav. poisť. nám budú určovať, kam máme ísť k lekárovi a soc. post. určí, kedy si zdravá a kedy nie. Fakt dobré! Blahoželám p. Tomanovej! Prepáč, musím tú zlosť niekam vypustiť, lebo keď nevypustím, tak sa obžieram a to nechcem.
Gumajzík, ty ako riešiš tvoj problém nezamestnanej?