Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Mariaa, čítala som-mail, ale som ti ešte neodpísala, lebo som nahnevaná a aby som niečo zlé tam nepísala, tak radšej počkám, kým sa schladím!

gumajz

Neboj, Ty si veľmi aktívny človek verím že si niečo nájdeš.Len sa nestresuj a čo ten ID neskúšala si? Musíš vsadiť na známosti,bohužiaľ u nás to tak funguje všetko len cez známosti alebo cez stranu.

Dr jajboli

To ti dobre, keď nie si odkázaná na nejakých pár tisíc sk. Ja ano, a veľmi,nemám pocit slobody, mám pocit, že som príživník, nedoprajem si potom žiadne radosť, potešenie. Nebudem si môcť dovoliť špirálu, rúž, a také nejaké osobné veci, lebo povie muž, že bez toho môžem byť. Je to hotová sodoma-gomora!
Skončím asi u Dr.šiši a rovno na zatvorenom oddelení. Prídete potom na výlet ma pozrieť z AHOJTE? Veľmi ma potešíte:))) NO , nakoniec sa výlet uskutoční na psychiatrické odd. a nie na Duchoňku, ako bolo pôvodne plánované-hihi

gumajz

Úplne s Tebou súhlasím,človek sa cíti po 50-tke už na odstrel. Ako to riešim ja? už to neriešim,chválabohu nie som odkázaná na nejakých pár tisíc čo by som niekdy zarobila. U nás sú tie zárobky dosť mizerné oproti vačším mestám. Ale sú chvíle ked sa cítim mizerne pracovala som celý život s ľudmi tak mi to nejako chýba.

Dr jajboli

Ahoj Gumajzík, našla by som, ale to nechcem. Samá poisťovňa a tak. Mám už poisťovníctva plné zuby, ale ako vidím, asi tam skončím. Dostala som zo soc. poisť. list, že 13.7. mi končí PN, teda jej vyplácanie. Čo budem robiť? Pane bože v dnešnej dobe z 12 tis. mužovho platu asi ťažko vyžijeme. Čo sa mám postaviť pomaly do radu pred kontajnér? Čo je to za skur... zákon pre nás 50-tnikov. Miesto toho, aby uzákonili, že znevýhodnených treba zvýhodniť, tak zostavujú zákony, kto koho môže, či nemôže chytať na pracovisku za zadok, Fuj, hnusí sa mi celá vláda! A nech to administrátor vymaže, keď chce, je mi to jedno, ale je to na zapľutie, čo sa v tejto republike robí! Zdrav. poisť. nám budú určovať, kam máme ísť k lekárovi a soc. post. určí, kedy si zdravá a kedy nie. Fakt dobré! Blahoželám p. Tomanovej! Prepáč, musím tú zlosť niekam vypustiť, lebo keď nevypustím, tak sa obžieram a to nechcem.
Gumajzík, ty ako riešiš tvoj problém nezamestnanej?