Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
blbol tusil..som sa na sebe pobavila...blbol tusim som chcela
konecne pozitivne spravy Jajboli, tesim sa s tebou a myslim, ze ostatok sa urcite pripaja. Viem,ze ti vcera blbol tusil PC, lebo mi ziadny mail neprisiel. Ak sa ti chce, napis este raz. Aj u nas je peknucko, len vsetci znami su niekde pozaliezani a ja teda kvasim doma pred pocitacom.
Ahojky! Už som doma, konečne!! Všetko je OK, napísal mi lieky, moč na kultiváciu, "dobre" ma vyšetril, utorok mám volať za výsledky a 3.6. na kontrolu. Sympatický starý ujo, v telefóne bol ako sopka včera, ale pekne sme si podiškurovali a možno mi aj pomôže ID.
Krisha, ja som ti včera písala, dostala si?Ako bolo v práci, je niečo nové?
Sedmikráska, aj tu je pekne, dúfam, že nebude zase búrka, tobôž nie zajtra, keď je "sviatok". Dnes nepracuješ?
Viete čo som si všimla? Mirka zmizla, tá už hádam rodí.... uf.... chúďa, nech to má už za sebou! Vlastne mamina, či ako. Alebo je pri bratovi? Kto vie, ako mu je? Držím palce, nech sa všetko dobre skončí a nech skoro odpuchne.
Zanzibar, ty si sa zase zašil, ty beťárisko, kde zase lebedíš? Alebo si už snáď u babky?
No, ak ste tam niekto, tak sa ozvite. Dnes mám dobrý deň. Starký môj mi kúpil pekné ciklámenové nízke sandálky- ako papučky. V LC, zastala som pred výkladom, že jéj, oci, kúp mi, tak by som ich chcela, a on mi, podržte sa , ich kúpil. To sa stáva raz za 10 rokov. Asi aj on bol rád, že som v poriadku, no vporiadku ako v poriadku, ale že to vyšetrenie mám konečne za sebou, lebo ma nevedel 2 týždne dohnať k lekárovi. Keď ja hlúpa som sa tu držala toho môjho urológa. Zase som sa poučila. Cudzí je ti bližší, ako blízky. Neskomolila som to nejako?
No tak všetkým pekný dník, Hajajááááááj, Jupííííííííííííí!!!!!!!!!!!
no ahojt ja som mala vcera volno a konecne chytala bronz :) sadila som jahodkz a cervenu cibulku a este nejake kvetinky, bolo naozaj naadherne. dufam,ze aj vam je krasne :D
Jajboli..drzime:-)))
Ahoj ventil aj všetci, len som vás chcela pozdraviť,idem do Lučenca k urológovi, držte mi palce, papá zatiaľ
no, teda! to je az neuveritelne, ako nikdy na nikoho nenatrafim ked sem vbehnem. nejaki sme vsetci rozlietani, podaktori po inych temach... tak aspon dufam, ze sa mate vsetci dobre a tesite sa na dalsi predlzeny vikend. snad nam pocasie vydrzi a trocha si pretiahneme klby. ja sa zase chystam na zahradu, pokracovat v sadeni. ak by sme sa nestretli, tak vam zelam nadherny a pohodovy zvysok tyzdna!
... nikto nikde..? Hm......!
no istu,zalezi na zdravi...ako bude sluzit...to je vsetko vo hviezdach...
Nuž, som nahnevaná, ale nie na vás, ale na to všetko, čo sa okolo deje! Práca, zdravotníctvo a tak....
Aspoň že ty máš tú prácu istú. Teraz dávali v správach zase o našom okrese, že ani na aktivačné nebude UPSVaR prispievať obciam, len jednému, aj to len polovicu. A vraj sa znížila nezamestnanosť v našom regióne!!! To ma teda podržte!A obce nemajú zdroje, z ktorých by platili aktivačných. No, ale to nie je môj problém, to len ma tak napadlo, kam to spejeme. Hlavné, že je prijaté EURO! Ha!Budo to OK tamto tým, ktorí nevedia, čo s peniazmi. Banda jedna!