Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

ja ma termin 18-teho.myslis ze ked citim tlak na podbrusko a bolia ma krize tak uz sa to tam moze chystat?hlavne vecer je ta bolest silna,taky tlak ze z vrchu sa ti babo tlaci dolu.ale brusko zatial nemam poklesnute.

Dr jajboli

Mirka ff, streptokok je bacil, ktorý máš ty a ten sa prenáša. Myslím tým, že ty si nosič, pritom nemusíš ty ochorieť. JA som si za to musela dať vybrať mandle, kua, keď som mala 37, ježiš.... už by som si druhýkrát nedala. Operácia nebolí ale na taký 3 deň! Oúúúúúú!!!
Mirka, držím vám palce, aby všetko dobre skončilo aj ten streptokok nech sa vytratí a hlavne bratovi nech opuch zmizne a nech mu fungujú ľadviny! Treba dúfať, že mu v Blave pomôžu. A ty kedy máš vlastne ten termín? Aby sme vedeli, kedy máme "tlačiť" s tebou, uf!
Hlavu hore, všetko bude v poriadku, uvidíš a ty nesmieš plakať, lebo bábo to cíti a potom bude smutné aj ono.
Pekný dník prajem.

mirka ff

ahojte vstci.tak ja tu mam teraz vytukat :jebe..no pekna kombinacia pismen.hlavne vas vsetkych zdravim,Jajboli ja este nerodim.i ked uz som na to pripravena.niaka som rozlietana,vcera sme boli za bratom,tak vam napisem co viem:jeho vaha je 103kg taky je naliaty ze teraz vazi 123kg.za 24hod nacura ani nie 3deci mocu,lenze ze to nema farbu mocu ale je to ako rusky caj.v pondelok by ho mali previezt do Bratislavy,tam mu musia zobrat tkanivo z ladviny a prehnat krv cez dializu,ze lekar povedal ze je este mlady a tie obe zlyhavajuce ladviny by sa mali na 95percent uchytit.my uz sme kompletne vsetci vyplakany,inak na pohlad vypada hrozne.ja dufam ze tie ladviny sa vzchopia a ze mu v Bratislave pomozu.no a ja som bola na poradni a ze mam z vyteru zisteneho niakeho bacila-streptokoka.no a dal mi doktor taky gel na vstreknutie a ze pri porode mi musia dat niake antibiotika ,pretoze na babo by sa mohla preniest niaka infekcia a sposobit mu zapal mozgovych blan.jajboli som rada ze aj tebe sa polepsilo.a dakujem vam ze na mna vsetci myslite,je to od vas pekne,ze ma takto drzite nad vodou

Dr jajboli

A keď tak veľmi utekáte všetci, tak vám prajem veľmi slnečný bezmráčikový a neupršaný,pokojný, predlĺžený víkend. Užite si všetci. A ja, dúfam, že mi už len lepšie bude, lebo keď to lekár potvrdil, tak mi odľahlo. Som akoby znovunarodená. Dnes mi je ozaj fajn. Mám sandálky, dobrého mužíka, detičky, psíka a ešte k tomu aj necikám a ešte aj svieti slniečko! Čo viac si môže priať! ( No a samozrejme prievan v peňaženke, ale to mi nevadí, aspoň momentálne, lebo teraz sa teším. Horšie to bude, keď si všimnem, že treba ísť na nákup, ale kašlem na to) Mám sandálky, budeme jesť sandálky s maslom alebo slaninkou a cibuľkou... hihihi

Dr jajboli

Ventilček, veď tak neutekaj! Ty vážne prídeš len v pondelok? Och, bože, s kým si ja tu budem po nociach písať!!!!!

ventil

no tak ja sa teda tiez tesim ze uz necikas kade chodis a ze je vsetko na dobrej ceste. vidis, aka pravda je to o tej trpezlivosti, ze prinasa ruze. ja o chvilu odchadzam na chalupu a pridem az v pondelok. vsimla som si, ze viaceri sem uz nechodia, napr. ani schelly tu davno nebola. co robit, zacina pekne pocasie a ludia travia dni viac vonku ako pri pocitaci. prichadza uhorkova sezona. tak sa vsetci majte najkrajsie ako sa da a na buduci tyzden dovi!!!