Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Asi upečeim kurča je to rýchle a máme to radi. Ale neviem či nepôjdeme s priateľmi na túru, tak by sme si dali na takej kolibe bryndzové halušky, ktoré milujeme.
ano, dostala som.-)))citala som tu temu,chces tym nieco povedat????:-))))
Krisha, prečítaj si platonické očarenie.... je na začiatku tém....
mňam...
Ja mám šalátovú polievočku mňam, ak si ju starý nevezme do záhrady(zajtra zase chce ísť), a myslela som na baby-zemiakové, alebo halušky s bryndzou, takou májovou fajnou, mňam. Ozaj, lekár mi povedal, že mám jesť teraz veľa bryndze. Dnes som robila aj bryndzovú pomazánku mňam s novou cibuľkou.
Krisha... dostala si?...
ja si spravim rybku, k tomu nove zemiacky s vnatkou a zeleninovu polievku. Mnam:-)
Mária, bola som na ťažkom dýchaní, ale nečítala som, len som dala príspevok, takže sa mrknem tam. Dúfam, že ti deň prešiel v pohode a cítiš sa OK.
Gumajzík, ďakujem, že mi praješ, aby som sa skoro zotavila, vieš, keď je pekné počasie prístup lekára normálny, tak som aj ja v pohode. Niektorí sú fakt ako"poď ma je..." a potom mám všetko na ruby a hneď "cikám" Napísal mi zase lieky dobre drahé, ale ja sa ich aj bojím brať, aby som sa náhodou nerozčúrala. No preštudujem návod a rozhodnem sa. Čo varíte zajtra????????
Ahojte všetci, no ja som dnes celý deň mimo domu bol taký krásny deň tak som si ho užívala.Jajbolí som rada že dnes máš dobrú náladu a všetko sa lepší.Neboj, čas všetko vyrieši a treba dúfať že k lepšiemu.Mirka nech sa narodí zdravé dieťaťko aj môj manžel je 17.05.Brat je mladý a v Blave mu určite pomôžu.prajem Vám pekný večer
normalne,ale doma som mala prekvapenie...uz si asi citala na teme tazke dychanie...
Maria, ako bolo v práci?
ahojte,chcem vas vsetkych pozdravit...a pekny vecer vam popriat...