Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

gumajz

nóo tak trocha uzavretá,ale nie ,srandujem aj ja som sa im "vtlačila", určite privítame ďalšieho nového člena

misulka

ja som na tomto fore nova, iba od vcera, neviem, ako to tu bezi, ci sa vsetci bavia iba sami medzi sebou alebo ma pravo obcas poziadat o prijatie aj nejaky novy clen. tak ma poucte. rada sa prisposobim.

misulka

ahojte, mozem sa k vam pridat? vsimla som si dobry prispevok na teme ocarenie a hladam autora, tak som ho objavila na tejto teme. alebo ste taka uzavreta spolocnost?

krisha

samozrejme, ze ti rozumieme jajboli, vobec nemusis opravovat:-)no, ja neviem na taku temu reagovat, neviem co by som spravila na jeho mieste, ale ten tvoj napad nieje zly:-)

Dr jajboli

Krisha, nie , nič som nemyslela, len či by si ty nevedela poradiť, predsa si len mladšia, ako by si reagovala?
No ja vám píšm na všetky nové témy. Jedna stará 56 ročná, chudera, chce schudnúť, lebo má 58 kg a za mladi mala 45 kg. Je to podľa vás normálne? Ja som mala 3,55 kg a za mladi a nezbláznim sa.... hihi
Gumajz, aj my sme mali ísť na túru, ale ja mám nejako starch, že to nebudem vládať, keď som sa tak doma rozsedela. Snáď keby som si pribalila skladaciu stoličku, papanku a tak. A nemám ani takú obuv, ktorá ba mi nepremokla a v hore je mokro. Môj starký mi povedal, že tam mám gumáky, alebo snehule, no nie je roztomilý?!!!!! Budem radšej doma variť, piecť a papkať a pôjdem do parku na prechádzku a skončím v hypernove.Tam sa totiž rada prechádzam a pozerám a skúšam- je to ZADARA.