Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Jój, ja mám slabosť na topánky, na tričká, na tašky, na krabičky z umelej hmoty do kuchyne, ale najviac na laky na nechty a rúže. Ale na tie nechty asi finišuje. No a handry, to je moje, ale neviem, čo budem bez nich robiť, keď mi dôjde už tá PN? Musím rýchlo konať!!!! ID!!!
To ti Gumajz závidím, že ste takí zohratí tým s manželom. No ja som písala na tému tichá domácnosť. Hádam je tam všetko, čo som ešte nikdy s nikým nerozoberala a teraz, vic ho, hodím to na net, ale čo, veď ma nevidia, kto som. aj to som len tak radila.

Dr jajboli

Kto sa to tu chystá spááááť? Veď zajtra je sviatok!!!! Nie že odídete niekto, čo budem potom robiť? Mne sa spať ešte nechce a karty som už hrala!

Dr jajboli

Mišulka, my sme tu mali aj Zanzibara aj Ohona, ale tí to asi vzdali. Zanzibar je veľmi dobrý chlapec, ale teraz určite papká svoje obľúbené lokše u babky.
Potom je tu Ventil, čo založila tému, Mariaa, je z východu a je milá aj napriek tomu, že je chorý človek, potom som ja zo stredu SR, tiež chorý človek ale napriek tomu veselý, potom je tu Krisha, tú mám veľmi rada, ZS, potom Schelly, tiež mladá, potom Mirka ff, tá bude už každú chvíľu rodiť, potom Gumajz , tá je teraz na príjme, a niekedy dobehla sem aj Jančečka , tiež mladá a Koho som vynechala? Pomóc, koho som vynechala?Jáj Sedmikráska , no a ty. Takže VITAJ V KLUBE!

gumajz

moja úchylka sú tiež kabelky a topánky. mám ich tiež dost vela.áno jajbolí moj muž so mnou chodí všade, sme ako siamske dvojčatá. niekedy to tak nebolo,ale už pár rokov ako sme zostali sami bez detí lebo vyleteli z domu tak sa mi velmi venuje.som rada,ale niekedy mi to aj ide na nervy.

krisha

tak ja ked sa dostanem do nejakeho NC..ajajaj...som strasny uchylak na kabelky, aj sa ich bojim ratat. Mam ich straaasne vela. Hned za kabelkami su mojou dalsou uchylkou rifle, len by to chcelo viac zarabat, lebo strasne tuzim po kabelke Luis Vuitton, legendarne LV. Ale su take drahe....Ak by mi ju nejaky dobrovolnik chcel kupit, som ochotna poskytnut mail.adresu:-)))nahodou...:-))Ake uchylky mate vy???

Dr jajboli

tak to je pravda. A ty nebodaj chodíš s manželom do hypermarketov? No, to by ma ten môj zožral. Ten je chorý, keď má ísť na chlieb a mleiko!!! Tam rada chodím s dcérou. Veľmi si rozumieme po tejto stránke, aj po inej. Som jej priateľka! Ha!
Mišulka, vitaj u nás! Sme rady, keď k nám niekto nový zavíta, lebo niekedy je to tu už prázdno! My sa tu nehádame, len si svoje hudieme , zážitky, varíme, pomáhame si, liečime sa, riešime problémy a tak. TAkže sa nám predstav, Odkiaľ si a koľko ti je ? TO len tak, aby sme vedeli.Ak nechceš, samozrejme nemusíš, ale my sa už tu poznáme všetci a sme tu od východu po západ....až najzápadnejšie Škótsko

misulka

fajn, tak nemusim uz hladat po inych temach. ani by som sa velmi inde nehodila. aspon vam teda nieco o sebe napisem. o vas sa urcite co-to dozviem z predchadzajucich mailov. zajtra je volny den, mozem studovat, aby som bola v obraze. takze: ja mam o par dni 33 rokov, som slobodna mamicka a mam uz 16-rocnu dceru, lebo som ju (co uz, stalo sa) rodila ako 17-rocna. odvtedy sa pretlkam sama, ale teraz je uz dobre. bolo horsie, ked som robila skolu, teraz si uz pripadam ako najstastnejsi clovek na svete, ktoremu nic nechyba. sice to naozaj tak nie je, ale v porovnani s minulostou sa to skoro da povedat. muza nemam a ani po tom netuzim, jedno sklamanie mi stacilo. zato mam ale skvelu kamaratku, samozrejme moju dceru. viac vlastne ani neviem, co by som vam napisala, som v podstate velmi obycajny a nezaujimavy clovek. ak by ste chceli este nieco vediet, tak sa spytajte.

gumajz

jajbolí aj ja rada chodím do hypermarketov ked je škaredý čas, hovoríme tomu s mojím, že kultúra za pjetset.lebo človek v menšom meste nemá veľa možností na kultúrne vyžitie