Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
kurník, ozaj, zabudla som- Parfémy. Niekedy niekto prešiel okolo mňa a ja som hneď vravela značku. Manžel stále vravej, že by som mala ísť za degustátorku parfémov, Mám dobrý čuch a absolútny sluch. Dlho som používala Moschus Wild Love, ale už ho ani nevyrábajú. To bola vôňa! Potom mám Bruna Bananiho v ružovom, kelvina, mám rada aj Jadore, Dolce Gabana(ale toho už tolkí majú. že som ho zunovala,Lanvin-Eclat, ten je fajný, ale najviac zo všetkého mi chutí Gucci v takom ciklámenovom, ale toho nemám, iba dcéra, ale ju odem zožrať, keď príde. Na mňa veľmi pôsobia vône. Podľa nálady a počasia si dávam silnejšie, sladšie, jemnejšie a tak. Keď mi niečo nešmakuje. tak sa zle cítim, som nesvoja a nervózna. O.i. Mám rada aj Pur Blancu sz Avonu.
jake zlate Jajboli:-))))vy ste tusim naozaj ako z Panelaku:-))))
NO ja mám momentálne ciklámenové nechtíky a také isté sandálky.
Chrbát ma pri PC nebolí, lebo sa zvyknem opierať o operadlo stoličky, ale oči ma niekedy režú.
Gumajz, ty si čítala tú tichú domácnosť? Sranda, nie, čo sa tam píše.....? 10 viet základ... Ale samozrejme že to nie je tak stále, ale to je rutina.
Ináč na chrbticu je aj dobré, keď sa postavíš a zavesíš sa na dvere. No nie na slučku, ale sa chytíš navrchu a tak sa pomaly spustíš, akoby si ich chcela stlačiť. alebo keď ma bolí chrbtica, tak sa obtieram o rám dverí, ako mačka... hihi, niekedy sme sa aj masírovali, ale ako zomreli svokrovci, môj muž sa tak uzavrel a tak čudne zmenil, že sa už ani nemasírujeme, ani nič..., lebo , no vlastne ja to vidím tak, že on chce byť taký ako jeho otec. Nabral úplne jeho zvyklosti, pozeráva programy ako svokor, začal si šúchať nohy pri chôdzi o zem ako 100 ročný dedo, a ja som z toho hotová. On to popiera, ale ja to tak vidím.Veľmi mal rád rodičov a veľmi si ich vážil a staral sa do poslednej chvíle o nich, aj ja a veľmi ho to vzalo, keď pred 2 rokmi zomrel svokor a ešte pretým svokra. Tak mu to všetko tolerujem a cítim s ním. Veď som sa za neho vydala
Budeme spolu v dobrom aj v zlom...
ja zase dobré parfémy, potrpím si aj na kvalitné šperky, no teraz mám z bieleho zlata a tiež šminky a pekné handry.
Je to fajn, aj ked hovorím vždy to tak nebolo, zmenil sa k lepšiemu a je nám fakt fajn, len aby zdravie slúžilo.
Čo ja viem, či ma ľúbi, ale asi áno, veď mi dnes kúpil sandálky, čo sa už veľmi, veľmi dávno nestalo! A pozval ma aj na obed a vyplatil mi aj lieky.Asi dnes to slnko, alebo neviem čo, alebo, že som už konečne bola u lekára, proste dnes mám deň s úsmevom na tvári. Včera som bola na plafóne.
Joj, vám musí byť tak dobre....so starkým si hoviete,,,, ako vo filme.
Naše manželstvo mi niekedy pripomínajú Blichárovci v Paneláku.
ozaj, na to som zabudla,kupujem si tiez rada kozmetiku, ocne tiene, laky, trblietky, kamienky, tetovacky na nechty. Aj teraz mam farebne nechtiky:-)))
ja som to čítala, takže máš takého tichého mužíka, ale hlavne že je na teba dobrý a ľúbi ťa.
jajbolí, nebolí ťa chrbát ked si dlhšie pri PC? ja niekedy úplne odpadávam čo ma tak začne bolieť chrbtica a musím si ísť odpočinúť.
No nemyslíte vážne!!!!!!!!!!!!!!
Vy ste sa na mňa vykašlali????????????????