Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No to je fakt, predstav si, že koľko máš náušníc a koľko máš rokov a predstav si, koľko ich môžem maťja a koľko mám rokov! Za vagón. už som kopec vyhodila ale dcéra sa stále v tom hrabe a stále niečo objaví, čo sa dnes nosí. Všetko sa vracia v móde späť. Takže za to mám aj skrine plné, lebo mi je ľúto vyhodiť, že čo , ke´d sa to vráti do módy. Vyšmarím do tašiek , dva dni to stojí v kúte a nakoniec to skončí kde? No predsa v mojej skrini.Keď chcem niečo do skrine zavesiť, musím sa rozbehnúť, aby som to tam vedela napasovať.Júj, ale som sa teraz zasmiala. No nie som šalená?
Mohla by som otvoriť BUTIK.
neviem kde ho kupuje, neviem ani ci je ten iste ako spominas ty, ale opytam sa jej. Ak to bude on, mozem ti ho kupit a poslat:-)))trebars postovym holubom:-)Gejzom:-)
A Krisha, kde kupuje Moschus? Lebo je viac druhov a mne najviac chutí Wild Love ale olejček alebo toal. voda.Ihneď by som si objednala. Lebo na pultoch to už roky nevidieť. MOžno sú, ale to už asi nebudú také, ako tie prvé.
Mala som raz takú ťažkú voňavku z Oriflame
Entschanté, či ako sa to volalo. Išla som odpadnúť, ale raz som mala takú náladu, že som si ju šplechla. Bola som taká vyrývačná, provokačná, ako tá voňavka. No, vtedy sa ma toľkí pýtali, čo to mám, že som si myslela, že buď veľmi smrdím, alebo je ozaj dobrá. Vieš, to si potom sama na sebe necítiš. Večer som si odložila veci, šla pod sprchu a keď som sa vrátila do izby, všetko som ovoniavala, že čo to tu tak fajne vonia. A to ten smradľavý parfém! Ja som si ho tak veľmi obľúbila, kým som si zvykla, že teraz ho neviem ani zohnať, prestali ho asi vyrábať. A potešila by som sa mu. A to mi kúpil mamin bratranec z Blavy, s ktorým sme sa nevideli dlhé roky!
ja som nosila tusim 7 prstenov, dve retiazky na krku, dve na ruje, hodinky, nausnic mam straasne vela, tie som striedala kazdy den, podla toho, ake sa mi hodili k obleceniu. Teraz uz nemozem, ta alergia ma stve a nie som schopna ist ku koznej.
Gumajz, no čo s tebou, tak choď teda spinkať, aby si bola zajtra fit. A na výlete si dávaj pozor a vezmi si aj dáždnik, lebo poobede budú aj búrky. A večer sem mrkni.Dobrú nôcku.
Krisha, ja som tiež alergická na kov , takže hodinky vôbec nenosím, od zlata mi černejú prsty, ak som chorá, ale nuž mám na prste 2-niekedy to bolo viac, ale mi to pripadá také detinské.
zlata? Mam radsej striebro:-)))aj ked ho uz nenosim, mam nejaku cudnu alergiu, inac aj to bola moja uchylka a o roznej bizuterii ani nehovorim:-) teraz to mam vsetko odlozene,len z casu na cas si nieco z toho dam. Vone...tak tie tiez mozem, Moschus pouziva kolegyna, tiez ju vzdy ovoniavam:-)))a tiez mam rada Bruna B v ruzovom, mam rada svieze vone. Neznasam tazke, sladke vone, z tych sa mi obracia zaludok
dobrú nocku kočky už idem,už zase ten chrbát. zajtra pá,ale až večer.
No, Gumajz, aj mne starký hovorí, že celkom ako tvoja mama. a ja to aj viem. a ako hovoríš, aj mne isté veci na mamine vadili, že sa do všetkého stará, ale v dobrom slova zmysle, že každému poradí, pomôže. Tá je schopná svojej svatke, ktorá je v domove dôchodcov urobiť nákup a vláčiť ho km, napriek tomu, že má i bakuľu, lebo chudere, kto nakúpi. Hlavná vec, že tá svatka chodí do mesta na prechádzky a nákupy im robia ošetrovatelia. Za to sa na ňu hnevám, lebo je chorejšia, ako tá svatka(teda sestrina svokra). a Ja som taký istý kretén. Aj tu! Všimnite si, ako si pchám všade ten môj raťafák a radím , akoby som prešla 2 svetovými vojnami.... Už sa musím zabrzdiť. Proste som fakt taká, ako mamina. Mám ju veľmi rada, moju zlaťunkú!
Krischa, ty si zlatá! Ty mi vždy tak pozdvihneš náladu, aspoň niekto mi tu trochu lichotí...
no to je pravda, že deti sa v starobe až veľmi začnú podobať na svojich rodičov.ja sa tiež až sama pozastavujem nad tým že veľa vecí robím ako moja maminka, ktorá tiež už nie je medzi nami.vtedy mi to aj trocha vadilo a teraz som taká istá.