Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja sa tu este budem tulat. mozno zapnem telku, spat sa mi este nechce. Uvidim...
Môj starký je len o 4 mesiace starší, ale rozumu má určite viac, ako ja!!
už som tu, ani mi to jaj de veľmi nechutilo, lebo som sa ponáhľala sem. Tuším musím ísť starkého zobudiť k TV, treba mu zobrať lieky. A potom pôjdem už asi do hajan, veď aj zajtra je deň! Čo povieš? Nejdeme ešte hajuškať?
kludne, ak mu to nebude vadit:-)))sme boli tusim naraz aj fajcit:-)))
idem fajčiť, cikať a piť a prídem, zatiaľ papa
No nie je sranda, že sme ho naraz spomenuli Blichára? Ale nôj manžel nie je taký starý, pošlem ti ho , ak chceš, na fotke. Je čierny fuzatý vysoký 185, topánky 43, možno už aj viac, košela tiež už asi 43. ale nenosí, keď nemusí. Rifle a pulóver
Ty už určite fajčíš, takže idem aj ja a o chvíľu som späť, ak nebudeš ešte spinkať, ale daj mi vedieť, nie že ťa tu budem čakať do rána ako Blychárovci z Paneláku, pretekajú pri PC
a nech si myslia!!!!Ja som rada, ze mas usmev na perach.A Gejzu mam dobre vycviceneho, ten sa vo svete nestrati:-)))inak pozdravujem manzela, p.Blichara:-)))
Krisha, keď toto niekto číta, tak si pomyslí, že tá osoba je fakt ako trafená, ale dnes som trafená, no a čo? Možno zajtra budem netrafená a smutná, tak čo by som sa tu trochu nepobavila, no nie?
Nejdeme si zapáliť? Už som aj smädná! A je mi tak do rehotu, že sa manžel pýta, čo sa tak smejem, ale to na tej skrini.
Hurá, príde Gejza Gábriš! Na tenisovej rakete!!!