Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

Dobre ranko, sledujem, ze ste nocni vtaci :) inak zivat je podla mna makke I, tak dufam, ze sa nemylim :) bola som aj vcera v praci, ale mame tu tento tyzden delegacie, tak echcem moc po nete brazdit :) boli sme vcera na plazi, bolo krasne, ale ani jeden tulen :( mala som uz aj suknicku.
Ku tym uchylkam: Ja som tiez na dozicky a nie len kuchynske a cistiace prostriedky- mam snad na vsetko :)

mamina123

ahojte vsetci.prajem vam krasny den plny slnka.ja teraz bacujem doma sama,manzel musel do prace a dcera je u babky od vcera.brat ide v pondelok do Bratislavy.Jajboli ak by si mohla napisat na moj mail ohladom toho streptokoka viac,no vravela som to muzovi,trosku zostal zaskoceny.moc ti dakujem.--moj meil: MirkaFF@zoznam.sk

Dr jajboli

dobre, ak nikam nepôjde, budem tu, ale ak bude bré počasko, tak vyleziem z ulity a niekdy zapadnem, vypadnem, možno aj odpadnem, ale večer sem vpadnem.Tak sa mi maj pekne a dávaj na seba pozor, prajem pekný sviatočný deň a dobrú nôcku, papá!

krisha

kludne ma tu nechaj Kjajka.-)))ja to hadam prezijem:-)))zajtra sa tu objavim az navecer, ideme na to kupko, tak to tu zajtra ustraz ty:-)peknu noc

Dr jajboli

Čítam na logopédii, na téme, že "r" a ja tiež "račkám", ale niekedy sa mi to aj podarí. Niekedy ma kolegovia volali Kjaja

Dr jajboli

No sranda, nie, ale nie je zlý, len tichý, lepšie povedané rozvážny. Netrepe ako ja, ale keď by som ja netrepala, bolo by tu ozaj ticho. Ale hysáky nemávam, ako večernica, to je choré a nevie sa asi prispôsobiť. Údelom každej ženy je, že ona sa musí skôr prispôsobiť, lebo chlapi takí nie sú. Chlapi. aké iy? No, už som asi unavená, aj dostatočne rozkokošená. Asi idem u do hajušiek. Nebudeš sa hnevať? Je mi ľúto ťa tu nechať samú

krisha

tvrde:-)))tusim....ja viem jajboli, ja ta sledujem.-)))citala som tu temu, tak si vas viem predstavit, ako ty stale melies a starky len prikyvuje.-))))

Dr jajboli

prečítaj si tému tichá domácnosť.... tam som ja.... hihi, ale len ak sa ti chce. Nejako sa mi začalo vyzi(y)vovať, aké "i" pre boha, normálne neviem.