Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte !!! :)
neviete ake su prejavy otravy krvi?:( fnuk
jajboli,lebo ja teraz nejek uz nie som stale pri PC,a ked pozdravim tak hned idem prec...dnes som zasa sla na slnko,ale je striedavo nebavi ma sediet na balkone a ked zajde slnko tak je zima...tak len upratuj...pa
Ahojky!
Maminka123, nuž a ty si mi čo za adresu poslala, vrátilo sa mi späť. Skúšala som všelijaké podobné, tak dúfam, že ten streptokok ti už došiel na mail.
Sedmikráska, vitaj, poslala som ti psíka, dorazil už k vám?!
Mária, a ty len tu pozdravíš, a už ťa niet. Ja mám dnes taký deň, že sa mi tu striedajú ľudia, ako u lekára. Priateľka, suseda, ten lekár urológ, dcéra, perime, varila som nakoniec zelený obed. Šalátová polievočka ešte zbytok a špenátik s volským okom, varené zemiaky, mňam, ale už som zase hladná, tak si idem dať asi šmyrkaz(bryndzová pomazánka) s paradajkou, júj, či som hladná a to som nestihla ani len povysávať, ani piecť, takže idem skoro na vec, kým príde starký, nech vidí, že sa tu dnes aj akože "upratovalo". Potom zasa prídem večer k PC, zatiaľ papá a ... kde zmizla MIŠULKA!
jajboli diky za mail.odpisem neskor...som hladna ako vlk,idem jest...pa aj tebe dobru chut..../mam rada zem.babu alebo zemiakove placky-mnam:0)))))......./
Vsetkym prajem krasny den...
urcite s take centra aj u nas, mam rada aj HOMEBASE, OBI a vseljke taketo, ale toto je extra zahradne a je tam aj restauracia... som tu tak 2 roky. Dnes rano o siedmej bolo 14 stupnov a teraz moze byt tak 25, no parada proste, len vies ako ut je april celorocne, takze vecr moze prebars snezit :D je to tu normalka, uz viac krat sa nam stalo, ze sme zazili 4 rocne obdobia v jeden den.
jej normalne ti zavidim,to more,plaz.a kolko si v Skotsku??myslim ze take nakupne zahradne centrum nieje ani u nas,tak to by som si popasla oci,co popasla,vsetko by som minula.kolko tam mate teaz asi tak stupnov??
maminka, Sedmikraska teraz byva na severe Skotska :) krasna krajina a more, aj ked asi to najhorsie ake je mam asi 10 minut autom :)
Predvcerom som bola pesi vo vedlajsom ,,meste", lebo ani autobusy tu sned nejazdia:D a vbehla som do velikanskeho zahradnickeho centra, no cely den by som tam mohla byt a kupila by som najradsej vsetko!
kde to vlastne byva teraz sedmikraska??niak my to vypadlo.mne sa uz asi dve hodiny toci hlava,este mi aj cez okno vletela niaka potvora,a ja mam z vciel a takych tvorov totalnu fobiu,potkla som sa o stolovu nohu,niaky zavrat som dostala,nemozem ani lezat,hotovy kolotoc.dnes mi nieje vobec dobre,a vonku je tak pekne.som tu trochu mrkala ze ste pisali o tych"zavislostiach".ja mam totalnu maniu na topanky,teda mala som,ved viete rodina,deti.viem ze som asi tak 10rokov dozadu dala za topanky 2800sk,to boli kotnikove a baby mne sa tak strasne pacili ze aj ked nemali moju velkost kupila som si o cislo mensie,ja som ich s poctivostou pomaly zodrala a nikomu sa nepriznala ze moje nozicky v nich trpia.a som doslova vysadena na keramiku,vseliake sosky,viem ze ked muz urobil vodicak tak namiesto toho aby som mu kupila darcek ja tak mi od radosti doniesol krasneho keramickeho trpaslika.a tusim mame noveho clena-Misulku,tak nam teda nieco o sebe napis-a hlavne vitaj medzi nami
Ahojky všetkým, Sedmikráska, ako musí byť u vás krásne a ešte na plážiiiiiiiiiiii, júj, či by som tam rada išla, trochu relaxovať.
Sedmikráska, keď máš prácu, tak sa jej kľudne venuj, nenahneváme sa, keď sa neukážeš, ale určite to poteší, keď nás informuješ, čo a kde a kam a s kým a tak...
Musím aj ja už ísť variť, lebo ma zdržal lekár. Ten môj bratranec urológ ma bol pozrieť. Asi ho hryzie svedomie, tak sme si to vyklopili na lopatu všetko a dúfam, že mi pomôže k ID, lebo ak nie, tak mu rozkopem hnáty... hihi.
Mirka napíšem ti, ale veľmi ani nie je čo, lebo som ti to tu napísala. Dobre, tada idem na to. Tak vás všetkých srdečne pozdravujem a prajem pekný predĺžený víken. Sedmikráska, uži si to a aj tej sukničky, musíš byť v nej roztomilá. Aj ten zelený svetrík ti veľmi sekne! Papá všetkým