Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mamina123

ahojte.u nas je pod mrakom,zasa mam tocaky,neviem preco,vcera my to ustupilo okolo obeda,ale to som len tak posedavala pri PC.dnes musim varit,a bude aj na zajtra.uz som niaka nemotorna,bola u mna mama,chudatko pomaly 60rocna osobka mi poumyvala dlazky v dome.muz vecer umyval riad,nastastie neni niaky nevrly na mna,ked to vsetko vidi,nastastie vie pochopit.Jajboli skusim vymazat prijate spravy.idem nato.a on sa ti ozaj vratil,aj po vybrati mandli??

krisha

nieje tam dlho, cca rok, mozno vyse roka. Ved hod si do googlu Galandia a uvidis. Je tam tusim aj mapa. To by si musela ist asi do Trnavy a odtial nejako. Neviem ti poradit, my sme sli z Blavy.

gumajz

som ani nevedela že v Ga je aquapark,hovoríš že tam nebýva toľko ľudí to je fajn.neviš koľko je to km od PN?

krisha

gumajz...boli sme v Galante-Galandii, doobeda bolo fayn, len neskor sa to zacalo naplnat. Cez tyzden je tam suprovo,skoro nikto, lebo vsetci su v Senci:)))tam byva fakt plno a je tam viac atrakcii ako v Ga

gumajz

Ahojte, ja som bola dnes na bicykli niekoľko km,bolo naoazaj krásne.krisha kdesi bola v aquaparku, bolo tam veľa ľudí? jajbolí ja mám dnes tiež akýsi žravý deň, to čo sme spálili na bic.tak sme dohnali,že zmrzlina,štrúdla 2 ks.a teraz ešte rozmýšľam čo by som zhltla.no som ja normálna a to chcem chudnúť.fuj!

krisha

no a ja som zajtra, pozajtra aj v nedelu v robote, takze to teplucko si moc neuzijem, porazi ma. Krasny vikend ma caka:-(

Dr jajboli

No, Krisha, na sobotu hlásia 24 a ostatné dni aj 25 st.C. Môžeš chytať bronz.
Sedmikráska, vôbec sa mi nedá nič odoslať k tebe. Nemáš plnú schránku? a ani tebe Mirka, takže streptokok sa mi vrátil.
No tu si už aj trochu popršalo a mne sa stále nič nechce. Psíkovi som navarila kolienka-cestoviny a kuracie žalúdky, zjedla akoby nič! TEraz cmúľam cucu, predtým Vienettu, a to je stále nič. Chcem jesť niečo mimoriadne. Asi aj hranolky, či čo!

krisha

no vsetko je mozne Jajboli:)bronz sa este chytat nedal, boli sme len vo vnutornych bazenoch. Aj ked vyzera, ze je velmi teplo, na opalovanie v plavkach este nie. Aj ja som taka vyhladnuta, tiez neviem, co by som zjedla, ale idem si asi spravit pukance, to ma aspon zasyti:)

Dr jajboli

takže vy ste chytali"bronz"... Ako vám je sveta žiť! Krisha, si aj vykúpkaná? No ja som práve všetko stihla ako vypočítané, keď dorazila rodinka(muž a pes) Ja som taký ježibab! Ale zisťujem, že som nejako mimoriadne hladná, akoby som bola celý deň na slnku a v bazéne... hihi Už neviem, čo by som jedla, asi všetko naraz. Tá pomazánka mi bolo málo asi si dám smotanku na chlebík, alebo ani neviem čo, teraz akurát jem perníky, ale to nie je ono!!! Že by som čakala bábo?! .:((((:))))

krisha

ahojte, dnes je taky krasny den, boli sme v aquaparku, som perfektne oddychnuta, zrelaxovana:)keby som mohla, zostanem tam aj tyzden. Jajboli, takze dnes navstevny den, co? Aspon nemas cas sa nudit:))Muneca...hod si to do google, mozno ti to tam nieco vyhlada