Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Aj ja som z juhu ale str.Sl. No z tých končín, ako si ty, je tu na tejto téme asi najviac, Leop.,Pieš,Hloh.,Ba,vých.SL. no je nám tu veselo. Píšeš aj na iné témy? Máš nejaké zdravotné problémy, alebo len tak si tu zablúdila....?
Juh,no nie je to KN....
no a z ktorej končiny SR si?
No..nová....volam sa Alzbetka ,mam 24 a pracujem v jednej zaujimavej firme...ale to je zrejme tu nepodstatne...
Ahoj, vitaj, ty si tu nová, však, tak sa predstav, odkiaľ si, koľko ti je a čo robkáš!
No ja som tu....ak staci..,?
ahojky!!!!!!!!!! Je tu prosím pekne niekto? Halóóóóóóóóóó´!
vsetkym prajem krasny podvecer,co sa rozculujes jajboli klidek...:0)))).....aj aj mam plnu schranku,tak ju idem vyprazdnit...
Ahojte, všetci máte plné schránky, kua, tak kde mám písať? Všetko sa mi vrátilo.
Ten streptokok sa mi nevrátil po vybratí, aspoň neviem o ňom, ale už ani deti neboli toľko choré. Večer sa tu ukážem, teraz prepúšťam PC manželíkovi, nech pracuje. Papá a prajem vám pekný dník aj víkendík
Opat krasny den pred nami? No vyzera to tak, ze hej :) Jajbolitko az dnes som pozrelo mailik, bo vcera sme skoncili v praci pomerne skoro A vyrobili sme strom na lezenie pre nasho krasanca tak uz na nom troni :D musim nieco pomazat mam plnu na 265% !! idem na to