Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Dakujem Vam velmi pekne,a to ze tu niekto..teda vy vsetci s nou cakate to dietatko tak to som si vsimla uz vcera...ste tu taka rodinka,je to velmi mile...
Ste mile.....
No my sme sa už tak spriatelili a tak si pomáhame navzájom, že si píšeme aj na e-maily.Ale aj na skype som myslela, ale niekedy ti je to sranda, lebo niečo si píšeme a sem tam nám do toho niekto skočí, nazývam to "vírusom" a tak sa aj zabávame. Je toto dobrá a zaujímavá stránka, ale na niektorých témach sa veru niekoľkokrát aj hádali a vymieňali si nepekne názory. My zase tak držíme spolu v pohode, podporujeme sa a je nám takto fajn. Aspoň ja som rada, že mám nové priateľky, lebo som dlhodobo na PN a cez deň ma ide niekedy poraziť, že okrem psa sa nemám s kým ani len porozprávať, takže sa tu vykecávam
Takže ja som z RS, potom je Ventil-ZS ,Krisha-ZS,Maria- VS, Schelly-Zs, Mamina123-ZS(tá už bude každú chvíľu rodiť, tak všetky čakáme), Sedmikráska - US, Gumajz-Zs, Zanzibar-Zs,Ohon, neviem odkiaľ, bože, koho som vynechala? Nie že sa urazí. Písavala nám sem aj Jancecka, ale už je asi situácia pokojnešia, keď sa tu neukáže! Potom včera tu prišla nejaká nová, ale neviem už ako sa volá a keď hľadám v jednotlivých stranách, tak mi stále text zmizne, takže si to nájdi. No neviem kto ešte, no ty predsa. Tak VITAJ
Co zmizlo?
Porazí ma, zase to zmizlo, takže do tretice
Nie je lepsie si pisat na skype?Ako takto...,ale nic v zlom....
No ja sa pominiem. Tak píšem tu celý román a niekde to zmizlo takže musím odznovu
No a Ty si odkial ak mozem vediet..ozaj a tu na ahoj si kolkati popisujete,al. kto sa kedy a ako prida...?
NO, to som rada, že aspoň niekto je aj zdravý.Aj Krisha je zdravá. Mirka (manina123) nám už ide rodiť, Ventil je tiež asi OK a ostatné sme také trocha chorľavejšie, tak sa sem chodím ja konkrétne vyjačievať. Takže ty si z NZ, v poslednomčase sa mi okolo neho točí veľa všeličoho. Švagor mi tam bol v nemocnici, a ide zase, Chodí k nám odtiaľ jeden lekár na diagnostiku, Odtiaľ je teraz Agáta z Paneláku a mám tam aj spolužiačku MUDr. asi je gynek.
Ja som konk. z N.Zamkou.
A ja som zabludila ,no velmi sa mi tato stranka paci,jednak pre to ze mozem niekomu poradit pomoct,pripadne si vyhladat pomoc,...
Mozem si povedat ze som zdrava,no clovek nikdy nevie...