Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no tu je veľa tém, do ktorých sa dá zapojiť. Kým by si si všetky prečítala, bola by si hotová!!!!!!!! Ja občas na nejakú mrknem, napíšem a idem ďalej ale niekedy sa vraciam k jednotlivým témam, ktoré ma zaujímajú a sranda je, že keď sa tak naháňame po témach s ostatným na Ahojte. A raz ma nenašiel Ventil, tak taložila novú tému Jajbolí... kde si? Tak som sa z chuti smiala, nazvala to, že ma musela dať vykričať cez amplión.. bolo to také milé...
Neviem ci v RS mame prevadzku,no mi upratujeme pre Tesco a Hypernovy....takze nas najdes tam....
Ale pozriem sa ti,hned...
Pracuješ na živnosť? Napísala by si mi viacej o tvojej práci na e-mail?
Ja sa nudim...pracu nemam,vsetko stiham,a tak sa tu motam....a hladam nieco co by som zase riesila kedze ja v klude neobsedim...
ako sa dá dostať do takej firmy a prečo u nás taká nie je? Aj ja rada pomáham ľuďom. Ved ma už celú vysali a neostalo mi ani trochu energie
Som rada, že aspoň ty si tu, lebo Maria tá chodí spávať s myškami a vstáva tak skoro, že ja sa vtedy točím len na ľavý bok a ona už za PC.Môžem povedať, že keď idem spať, ona vtedy už vstáva!Ináč Krischa, gumajz a Ventil zvyknú takýto čas ešte sem mrknúť, ale Krisha je teraz v práci.
Ja robim v takej oblasti kde nam na veku ludi nezalezi,..ale na pracovitosti...robim managerku v uprat. firme uz 2 roky a ta praca m velmi bavy a naplna,rada riesim ludi ich problemy ,myslenie a zaujmi,rada im pomaham..a tak...
Takze ak by si...mi budeme len radi :-))
No dúfam, že pracuješ v oblasti finančníctva!Ja som to robila. T.č. som bez práce, nikde ma pre "vek"nechcú, ale do poisťovníctva nestíham odmietať ponuky, lebo som starý mazák v tej oblasti, ale už som z toho presviedčania unavená a na živnosť sa už teraz neopovážim
No to aj ja niekedy ma to doma samu nebyňavy,pretoze mam pracu MNG,a ta je kedy sa mne chce a ked sa mi nechce tak mi zasibava tu doma...:-))