Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Ja si píšem aj na skype, ale niekedy to nezvládam, pretože mobil mi stále zvoní, skype mi blyká, tu píšem na viac tém a potom nestíham navariť. Manžel mi už povedal, že dá odpojiť internet, ale vidí, že to je jediná moja zábava. Knihu neviem čítať, lebo zaspím po 1. strane.

betulka

No to je v pohode..keby som aj ja mala s kym tak aj ja by som pisla a pisala no nemam vela ludi okolo,priatel v praci,jedina kamoska v praci,dcera v skolke a ja sama po mojich strediskach...
Takze som niekedy rada ze si s niekym vymenim nazor..aj na skype..

Dr jajboli

A čo sa rodiny týka, každý, kto s dobrým úmyslom sem napíše, patrí do rodiny, bez výnimky!!! Či je to starý, či mladý, či zo Západu, východu, z Anglicka, Turecka alebo z Honolulu a čo ja viem odkiaľ,len nech je úprimný. Myslím, že si tu všetci dôverujeme. Cítim to, kto dôveruje úplne, a kto je tak trocha ešte opatrný, ale nevadí, pretože sa nepoznáme, len z písania. To len ja som taká utáraná a priama.

betulka

Aha taku prevadzkovu managerku,ako som ja???No ved tomu ze ja ked som tiez chcela nieco take tiez som nevedela co je to ...v tejto firme niekedy pri tych ludoch prichadzas o rozum...
A ja som zacinala od piky ,tiez som umyvala zachody a umyvadla a podlahu a vsetko..az po roku som sama chcela postupit..no nestazujem si ked mam pod sebou dobrych ludi...

Dr jajboli

Táto téma vznikla 1.4., takže odvtedy. Nie nikto sa nestretol s nikým, ale po niektorí sme si cez e-mail vymenili fotky.A je to milé, lebo si stále predstavujem tú-ktorú osobu, ktorej píšem.