Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
To sa nepýtaj, či môžeš, toto nie je súkromný byt! Tu je vítaný každý! A budeme rady a aj radi(dúfam, že sa aj Zanzibar tu ešte objaví, lebo to je veľmi dobrý a statočný chlapec a má rád babkine lokše a teraz je určite u babky).
Betulka, už musím do hajan, nejako to prišlo naraz na mňa. Takže zajtra tu nebudem, možno od sesternici sa ozvem, lebo si už neviem ani deň predstaviť bez Ahojte!
Ja len ze ho RADSEJ VOBEC NEKOMENTUJEM hmm
To ja pokial nemam pracu,tak Vas sem..ak mozem pridem aj ja sem tam pozdravit....
Ja len, že ho poznám ale ako vidím, asi by sa tu nemali písať žiadne mená, lebo sa tam už niekto objavil a nevieme nikdy, kto to je
no, len aby som nebola závislá!Ráno som ešte len v pyžame a idem zapnúť PC a čo nevidím! Mária už pozdravila každého. Ona je taký "budíček" a ja "nočný strážnik" s Krishou a Ventilom a občas s Gumajzom. Tá sa iste bola aj dnes bicyklovať a potom šla skoro do hajan.
Ides uz spinkat..?
Preco si s ma pytala na Karvaya???
Ale Karvaja ano...
:)
ech, nejako mi začali klipkať oči, zívam jedna radosť. Zajtra ideme varit guláš a opekať ku sesternici a teším sa, budeme tam aj spať. Takže ustráž to tu a zajtra sa iste ukážu aj ďalšie. Síce cez víkend to nie je také intenzívne ako cez týždeň.A ešte keď je dobré počasie! Nepoznáš náhodou dr.Šumskú?dr.Karvaya?
No a tak isto aj ja,internet je svina,ked sa namotas sama nevies kedy skoncit a najhorsie je ..jak??
Aj ja,...telefon,firma,vyhladavanie.... a potom mala nema vyzehlene veci do skolky..sme mi ale uzasne...:-))