Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

betulka

No aj u nas v NZ sa zacina zmrakat,dufam ze na vecer poprsi ,mam rada ked na noc prsi,to sa tak krasne a dobre spi,a keby som nespala sama,....ale nie,ved je pri mne moja dcerka,...dnes robila caviky ked isla do skolky,a ked sme boli dnes na dzusiku tak bola taka rada ze som s nou,...dnes som mala taky pohodovy den,este par mailikou do roboty a den mam za sebou,malu ulozim do postele a potom som uz len tu.

Dr jajboli

Ahojky, tak ja tú čokoládu zbožňujem a práve ju mám pred sebou Mňam....
Schelly, ja som si myslela, že si to už aj ty tu vzdala. Som rada, že si sa tu ukázala. Tak ja som dala poslať maminke zásielkovou službou krásnu kyticu, aj keď tu býva na 100 m odomňa, pretože sme neboli doma a v piatok som to bola vybaviť a aj za sestru, ktorá je v Rakúsku. Maminka aj plakala, lebo ešte ju nikto takto so zásielkou v nedelu ráno neprekvapil. Nevedela, ako to sestra vybavila až z Rakúska(no to som samozrejme vybavila a zaplatila ja, ale mamina to nevie). Ja som jej dala z červených karafiátov urobiť a od sestry antúrie a také malé červené bobky na rozvetvenom konári, taká exotická kytica, moja bola klasika ale nádherne upravená. A svokre sme odniesli večer tiež krásnu kyticu na hrob.
U lekára bolo v pohode. Snaží sa mi pomôcť na ID, tak som zvedavá, ako to dopadne u ďalších lekárov.
Dnes mi je dobre, aj keď tu leje, ale to len taký letný veľký prudký dážď. Dúfam, že ešte vykukne slniečko.
Jáj, zabudla som povedať, že keď sme prišli včera večer z výletu domov, na stole ma čakala krásna kytica z takých jemne fialových zvláštnych kvetov s ciernymi bodkami. Ešte som také nevidela. Je taká romantická guľatá krásna, a to mám od dcéry a syn mi telefonoval a blahoželal.

schellly

jaaaj vieeem. to sa mi lubilo strašne ta krabička. to som tiež dostala od mamy zasa ja,ale mi to nechutilo a mam to už asi rok v izbe :D:D:D

betuska

ahoj,to je taka \"DOBRA\" cokolada a ma prijemnu chut spojenu s pepermitom,aj ked ja na cokolady nie som no maminke hutila,tak som jej ju kupila,je tak zvlastne balena,nie ako ostatne cokolady no ale ako caj,v takej krabicke,...a je trosku drahsia,...no ja na to niesom,niesom neaky labuznik na cokolady..,

betulka

Tak ja som dala svojej maminke After eights pepermintovou naplnou a k tomu odkaz,vsetko najlepsie ku dnu matiek mamicka moja,
Lebo som sa vratila domou do priatela az neskoro vecer,a ona uz spala,tak aspon takto...

schelllly

a v sobotu večer sme si doma ešte aj grilovali - som zabudla :) Nezabudli ste na svoje maminky?? Včera bol deň matiek! Ja som dala maminke jej oblubený parfem a vy ?

schelllly

čaute čaute. ako? no ja som tu nebola asi týžden :) v štvrtok volno, v piatok dovolenka, víkend mmmmmmmm som oddýchnutá. jak je krasne dnes vonku, že? :) čo ste porabail cez víkend? ja som v sobotu len tak leňošila a potom som bola celý deň v Malackach a v nedelu som tatkovi pomahala s drevom a potom som si leštila autíčko,ktoré mi potom aj zmoklo,lebo večer pršalo...ale nemalo to drastické následky :)