Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

betulka

No veru,aj ja som citala prispevok smrt??? isla som z toho zosaliet,ved to je nieco hrozne co je toto za mladez a ja mam tiez 24 rokou no ale oni co zo seba vedia dostat,v zivote by som si nevedela siahnut na zivot, a dokazem si uzivat zivot a tesit sa z malickosti...
Ja to nepochopim,neviem ako by sa mi malo dat vysvetlit ze zivot je len jeden a treba si ho uzit kazdou sekundou a svoj zivot treba MILOVAT !!!

Dr jajboli

No to nie je zlý nápad, ale ten debilníček by som asi stále hľadala, lebo by som si ho nosila so sebou všade a vždy ako občiansky, vlastne ani nie občiansky, ale skôr mobil.
Betulka, popozerám ešte nejaké témy, zahrám si pavúči solitare a pôjdem do hajan. Mne je smutno, keď čítam tie príspevky, ako si tu ľudia chcú siahnuť na život a režú sa a majú hxsáky.Za mojich mladých čias to nebolo. Teraz mládež od dobroty nevie, čo so sebou a drogy a zlé medziľudské vzťahy a závisť. Je to v dnešnej dobe nanič, Predtým ľudia držali všetci spolu, úctili sa, tolerovali. Je to smutné, naozaj, kam to spejeme.
No, ja ti prajem dobrú nôcku, zajtra sa tu ukážem, tak sa všetci vyspinkajte do ružova. Idem ešte "listovať na fóre" Papá

Dr jajboli

jáj, vidíš, ako to mám v hlave popletené?Prepáč, tak som si ťa zmýlila s tou Mišulkou, alebo ako sa volá? No, musím si zvyknúť, Už mi nefunguje nejako hlava, presne ako môj PC.Čakám aj 5 min., kým pridá sem odpoveď.

Dr jajboli

No cez víkend mi bolo fajn a teraz tiež, konečne, len aby som to nezariekla. Mám trochu svalovku z túry, ale to nevadí. Cítila som sa konečne ako vtáčik voľná, plná energie a tak. A čo to tak často chodíš do práce? Zaskakuješ?