Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

betulka

Ahoj,no ano,bolo mi zase nadherne,no zajtra to zase aj mne zacne utekat na strediska GA a SA..ale vyhoda je ,ze ma moja praca velmi bavy...

krisha

ahoj Betulka, zavidim ti vikend s priatelom, ja som pracovala v zahradke, hrala som sa s kvetinkami, stromcekmi, nenudila som sa. A cakaju ma tri dni v robote, fuu, asi sa zblaznim:-)))Vidim, ze ostatok si este uziva zvysok volna...

betulka

Ahojte,tak ja som zazila krasny vikend s priatelom,bolo nam ako vzdy uzasne,no nedalo mi nemysliet na vas ,aj ked mi jaj boli o vas pisala tak z hruba,no vy ste tu ako taka rodinka a to sa mi velmi paci,...

krisha

mamina, viem si zivo predstavit, ako to tam pre drobca mate pekne nechystane:-)))Takze ked sa v najblizsich dnoch dlhsie neozves, bude babenko urcite na svete, vsetci sa budeme urcite tesit s tebou:-) No dnes je vacsina zalezena,aj ja sa chystam na korcule, no nevyuzi takyto nadherny den. PA

mamina123

ahojte.dnes je pekne a vsetci sme rozlietany.nam povedali ze to bude chlapcek,ale mne je uplne jedno ci chlapcek ci dievcatko.viete po deviatich rokoch sa citim ako prvorodicka ale moc moc sa na to tesim.vcera sme popremiestnovali nabytok,postielku mam uz nachystanu pri mne.uz len stastlivo porodit.mena mame nachystane,vybral si ich viac-menej manzel.ale ja suhlasim.tak vam prajem pekny zbytok dna-vsetkym

gumajz

Ahojte všetci,no jajbolí príjemné posedeníčko aj my sme boli na dobrý kotlíkový guláš.dnes bolo naozaj krásne a grilovačka sa vám určite vydarila.mirka no už sa to blíži držím paste.

[zruseny12]

jajboli pisala som ti mail,travim tak normalne,ako cez vikend...tak ty si opekas,hej...tak opekaj....uz je to aj zkonzumovano,ze?pekny vecer aj ostatnym...pa

dr.jajbolí

aHOJKY, NO JA SOM TI U SESTERNIčKY A NEDALO MI NEMRKNúť. SEM.Bola som sa pozrieť ajna zraze motorkárov v Haliči, júúúúj, tam boli mašiny, staré z 1953, potom z 2.sv.vojny, krosky, všelijaké harlejky a tých ľudí! A bláznivý Pročko, a tá kapela-hevi, potom sme šli pozrieť Ružinovskú priehradu , potom na pivo(ja kofolu) varili sme aj guláš, fajný, teraz ideme opekať. Bože ľudia, ja som už tak potrebovala takto trochu vypnúť, ale aby ste vedeli, celý čas som na vás myslela a hneď som využila príležitosť, keď som zazrela PC.Mirka možno sa ti to už kráti, ja ti držím palce. Čo to bude, už to viete? Máte aj meno? Krischa, sedmikráska, máte niečo nového?
Joj, už musím končiť, lebo idem nachystať papanku.
Prajem vám veľmi pekný večer a zajtraší deň. Užite si ho naplno všetci.
Vitaj Betulka, ako tráviš víkend? A Mária, Ventilček a Gumajzík?
No ja už bežím od vás, pusinku všetkým, papá