Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

betulka

No to aj ja,mi sme boli v Jelenci s priatelom a tam som nacerpala tolko energie,...
Ale taky pokoj v prirode je ako 100 naj. doktorou....

Dr jajboli

dakujem, dobre, som po včerajšku ako vymenená. Načerpala som energiu, a dúfam, že nejaký ten čas vydrží.

[zruseny12]

v praci bolo ok,len ma boli chrbat, ale to si urcite uz niekde precitala na inej teme,ale chrbat boli aj ked lezim:0((((......tak ,co uz,tiez som chodila na kole,ale teraz ho mam pokazeny...tak sa musi opravit...tiez pozeram TN,momentalne som dorobila druhu polovicku perniku co som vcera piekla...lebo som myslela,ze sa celynezje tak som polovicu dala do mrazaku a prisla som domov a zase nie je co jest-zakusky tak som ho vybrala z marazaku...inak ako si sa dnes mala?

Dr jajboli

Ahojky, tak tu som a nikam sa nechystám, len správy a panelák pozrieť a to je všetko. Ako bolo v práci? Ja mám trochu svalovku, ale nevadí. Som taká rada, že som vypadla z tohto hniezda aspoň na chvílu cez víkend. Rozhodla som sa, že budem chodiť do prírody. ale keď je od nás na pešo dosť ďaleko! No, možno si kúpim odprižené sedadlo na bicykel, lebo to bolo moje hobby a teraz sa už aj na to bojím sadnúť, aby ma neseklo a tak.

[zruseny12]

jajboli ahoj,ja len zdravim ludi-znamich a idem sa rozcvicit,lebo ma boli chrbat,ale ked ta tu mam tak asi chvilu ostanem,ale urcite ty niekam pojdes,ako sa mas?