Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Jáj Ventilček! Ešte stále som tu, ale už sa musím ponáhľať, neviem sa od vás odtrhnúť, tak mi je s vami dobre! DOvolenka je aj na Slovensku veľmi pekná a zvlášť, keď ideš na ňu s ľudmi, s ktorými si rozumieš a máš ich rada. Alebo chceš ísť sama? Tak niečo vymyslíme.
Mišulka, Betulka, aké roztomilé! Teším sa, že máme nové priateľky!
Júj, ale ja už musím bežať, lebo nakoniec zmeškám a moja PN bude v háji.
Pusa, pusa, každému! Potom prídem!

misulka

moja dcera chodi na gympel, je fakt velmi sikovna, co ma tesi, lebo pri jej narodeni bolo vela kuvikovania a neprajnikov. prva radost bola, ze jej ocino sa k nam prestal hlasit len co sa dozvedel, ze som otehotnela. a po nom nastupili rodicia. som totiz z takej ako sa hovori lepsie situovanej rodiny, takze sa im nepacilo, ze by som mala rodit a nie studovat a zarabat peniaze. nehnevam sa uz na nich ani najmenej, maju take nazory, v akych vyrastli. ja som musela odist z domu a zvladnut to sama, za co som im dnes velmi vdacna. cely moj zivot sa totiz uplne zmenil a som ovela stastnejsia ako kedysi pri koryte a v lenoseni. urobila som si vs a z dcery som dufam vychovala samostatnu a sikovnu mladu zenu. to by sa mi pri rodicoch urcite nebolo podarilo.
do zahradky chodime rady, je to na dedine, dcera tam ma priatelky, takze sa tam vzdy tesi. sadili sme uz vsetko mozne. robime si vsetko samy, tento rok sme sadili aj ovocne stromy. dcera vzdy vsetko nastuduje ako sa ma sadit, strihat, osetrovat a potom to uz len frci. tiez by som ti priala taku kamaratku, mas iba 31 rokov, to je nic, ved dnes sa bezne rodi aj po styridsiatke. kazdy nie je adept na slobodnu mamicku a neviem, ci by si takuto rolu mali zeny zvolit dobrovolne, ale ak to inak nejde, ktovie? tazko radit inemu, vzdy je to ina situacia.

ventil

ludia!!! mam otazku: chystate sa niekam na dovolenku? viete mi poradit nieco lacne a pekne? uz som nebola nikde ani nepamatam a tento rok som si slubila, ze musim niekam vypadnut. tak sem s tymi tipmi! dakujem!!!

ventil

ahoj, misulka! ty si tu tusim nova, nie? akosi to nestiham uz vsetko sledovat. tiez beham kazdy vikend na zahradu a zda sa, ze prave vtedy je tu najburlivejsia debata. ale hlavne ze su vsetci zdravi a veselej mysle. a co vsetko si sadila s tvojou dcerkou? ty mas fakt iba 33 rokov a 16-rocnu dceru? ved to je super, nie? ja mam 31 a som slobodna a bezdetna. celkom by som prijala mat doma taku velku slecnu s ktorou uz musi byt aj prijemny pokec. to verim, ze ste kamaratky, ved to je naozaj maly vekovy rozdiel. ako dve sestry, nie?

misulka

prajem vam vsetkym pekne ranko a cely tento tyzden. naozaj to vyzera na krasne pocasie, tak: tuk, tuk, tuk!!! aby to vyslo. vidim, ze tu niektori holdujete zahradkam, ja tiez chodim s dcerou takmer kazdy vikend na nasu minichalupku, kde mame taku trocha slusnejsiu zahradku. aj teraz som bola, este sme dosadzali co sme nestihli. uvidime, ci to vsetko aj poschadza a bude nejaka radost. lebo ved pokial clovek nema zahradu pri dome, tak bohvieco nedopestuje. ale myslim ze vacsina ludi to robi skor pre tu radost ako pre uzitok. ked v tej prirode je tak krasne!

dr.jajbolí

Ahojte! Ventilček, s tebou som už dávno nebola, ale snáď príde ten čas, keď budeme zase všetky naraz na príjme a.ROZTOČÍME TOOOOOOOO!!!!!!!
No ja som ľudia zaľahla večer, a ako som si ľahla, v tej istej polohe som sa aj zobudila, žiadne "nočné" vstávanie nebolo!
Chodím ako zakakaná, všetko ma bolí!!!!!!! ALe je to príjemná bolesť-svalovka po včerajšej túre po hádam aj 5-tich rokoch. Idem dnes na tú komisiu, snáď aj to nejako dopadne. Budem vás informovať. Potom sa ozvem. Prajem každému slenčný krásny deň! Papá

ventil

tak dobre rano! ked si vsimnete casy mojich dvoch navstev, tak uznate, ze dnes som toho vela nenaspala. a to som hore uz od piatej. prave odchadzam do prace, dufam, ze sa niekde po ceste nezosypem. najradsej by som sa vratila do postele, ale nedáááá sáááá!!! slniecko svieti, bude asi krasny den. nech vam dnes vsetko vyjde!!!

ventil

no, teda, tu bolo dnes veselo. zase som to prepasla. teraz som sa vratila z chalupy, neviem ako rano vstanem do prace. ale este som vas chcela pozdravit. nestihla som poprecitovat ale verim, ze ste vsetci v poriadku. bol naozaj krasny vikend, tak dufajme, ze budeme mat vsetci taky aj cely tento tyzden.