Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

bebeqq

Dobrý den, ja sice nemam nic k tejto teme, len potrebujem aby mi niekto napisal rychlo svoj nazor. beriem antikoncepciu uz asi tri roky a teraz sa mi stalo poprvykrat ze som si zabudla dat tabletku po sedemdnovej prestavke. mala som si dat vcera a nedala a gynekologicka mi povedala ze si mam dat iba tu dneskajsiu a vcerajsiu mam zahodit.Auj tak mam obavy, ze mozem ostat tehotna. Myslite ze si mam dat este aj postinor alebo mala gynekologicka pravdu? Vopred dakujem za rychlu odpoved

Dr jajboli

teraz som bola so psom na prechádzke, za to som sa tak dlho neukázala, ale teraz už bežím variť, lebo prídem moj milovaný domov na obed a obed nikde!

Dr jajboli

No a musíš ísť do PK? To sa nedá zriadiť aj v NZ? Ja som prala, postele prezliekala, balkón pratala, idem niečo variť. Polievočku mám zeleninovú a nejaké kuracie stehienka skoro udusím a zemiačky. Potom by som mala skočiť k lekárovi pre jeden papier, a potom neviem, kde zakotvím, lebo keď sa vyberiem do mesta, tak sa zase tak neponáhľam domov.

betulka

Ano jaj boli ,mas uplnu pravdu,no ak mozem ,da sa im ukazat aj horsi priklad ako o stojceku,hadam si to uvedomia,no ak nie,ti rodicia su slepi ze to to dieta trapy??
ja neviem ,ja sa mojej malej venujem az moc,a nedala by som dopustit ,ze ked ju nieco trapy ze by sme to neako neprebrali,a nerozpravali by som sa s nou o comkolvek.
A ano zrejme chcu na seba upozornit,no ale to je moc krute...
Tak sa ozvy ako a co budes dnes porabat.
ja idem zajtra do toho Pezinka, a vobec sa mi nechce , mam chut to zabalit a nieco si vymysliet,no ved uznaj na 5 hodin z NZ sa trepat do PK???

Dr jajboli

Ahojky všetkým! Betulka, ty si tiež taký ranovstajko! Síce aj ja som bola hore už o pol 7-mej, ale k PC idem, keď manžel odíde do práce, lebo by povedal, že som závislá a nenormálna(hihi). Dnes je aj u nás pekne, náladu aj energiu mám, ale neviem, čo skôr, takže som si pre istotu sadla sem, nuž ale musím ísť aj niečo navarič. Už sa mi perie postelná bielizeň, a aj do mesta by bolo, ale potom sa tam "zdržím" lebo rada si pozerám pekné veci. Takže pekný dník a dobrú robotu. Ešte sa dnes ukážem! Betulka, mne zase stojí rozum, tie témy zasa o samovražde-kvôli strojčeku na zuby! Tie detváky asi skutočne nemajú poriadnych rodičov, sú asi nejakí pracháči, ktorí nemajú čas na svoje deti-podporovať ich a tak. Je to úbohé. Od dobroty ani nevedia, čo by mali so sebou robiť. Sú to deti s komplexami, ktoré potrebujú na seba upútať, lebo majú pocit, že ich nikto nemá rád. Je to veľmi smutné. Aspoň ja si to tak vysvetľujem.

betulka

Dobré ranko vam tu vsetkym prajem,dobre ste sa vybuvali...?
Ja sa uz dlhsi cas budim stastna,..tak len dufam ze mi to takto ostane...
U nas "dole" zda sa ze bude zase pekne,a ja sa tak tesim vzdy dobremu pocasiu...
Som zvedava co ma dnes caka ...
A co vas...?

Dr jajboli

Ano, aj ja. Mám nové priateľky, ktoré neublížia a sú všetky skvelé, nekonfliktné a ......... je tých a.... veľa. Mám vás všetky, bez rozdielu rada. Ešte aj toho Zanzibara, ktorý zmizol, chýba mi tu, podarený to človek! Tak papá zajtra, ale teraz už naozaj!

Dr jajboli

no, tak je. A ešte koľko tém je tu na zamyslenie, pane bože! Ja som rada, že píšem práve na Ahojte. Toto je moja obľúbená téma, aj keď občas hodím svoju reakciu na iné témy, lebo sa neviem zdržať , stále sa vrátim sem, lebo u nás je pozitívum a energia. Ani by si neverila, koľko energie mi dávate.Ja som sa neraz za to poďakovala. Normálne cítim z vás tú dobrú energiu, ktorú mi tu v meste druhí vysávajú. No, zase som sa rozpísala, ale už idem radšej na tie karty a hajať. Papá do zajtra!