Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Jéééééééééééééj Krisha moja!!!!!!!!!!!!!!Ty si tam? Ja som ešte tu snorila po témach, ale už tiež idem spať. Na teba som v kuse myslela, aj som ta spomínala sesternici, muselo sa ti čkať!!!!!!! Prajem ti zajtra dobrých ľudí v práci a nech ti to tam ubehne. Potom si napíšeme! Však som "KLASA" Ale neviem ,ako vstanem, lebo určite budem mať svalovku v stehnách a lýtkach ako hrom.Avieš si predstaviť, ako som fučala, keď fajčím, ale sesternica ešte aj cestou hore húlila a nič, zvládla to bez problémov a to sme rovnako staré.

krisha

jajboli, ty sa normalne prekonavas:-)))ale urcite ti to prosprieva, zmena prostredia, priroda...Som rada, ze si rada:-)Nebudem tu dlho ani ja, rano vstavam do prace, tebe drzim palceky, nech je komisia normalna...

Dr jajboli

Betulka, vidím, že sme tu už len my dve, ja sa rozlúčim, lebo dnes som mala ťažký deň,ale zajtra sa určite ozvem, ale asi len tak večer po Paneláku a možno aj poobede sem mrknem.
Papá a prajem pekný a slnečný deň Tebe a všetkým, čo sem na naše AHOJTE chodia!

Dr jajboli

Betulka, čítala som zameškané príspevky, som rada, že sa ti u nás páči .
O.i. Všetkým MAMINKÁM ku dňu matiek srdečne blahoželám a prajem radosť zo života, z detí, ale hlavne pevné zdravíčko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr jajboli

Júj, musím sa vám pochváliť, že som si myslela, že dnes prídeme domov niekedy doobedu. No, samozrejme sme sa pustili variť so sesterničkou a za obedom... vraj sa ideme prejsť do hory na 7 chotárov, hodinka prechádzky! Ľudia, ja som sa vám trepala cez horu do kopca 1,5 hodiny, skoro 2, div nie po štvornožky. Nadávala som, smiala som sa, a chcela som sa stále vrátiť dolu, a sesternica hovorí, pod, už je to len tuto pár metrov, a sme hore, a je tam nádherná chata, tak si tam oddýchneme a dáme kávu. Ľudia, dala som sa prehovoriť, no tých pár metrov bolo dokopy 6 km do kopca!!! A tá krásna chata bola jedna drevená malá akoby autobusová zastávka a pník od stromu, div to nerozpadlo, schátralé. Div som neumrela, keď som to videla! Žiadna káva, ešte že som mala so sebou vodu! No a tá cesta dolu, skoro po zadku, ja dve bakule ako keď lyžujete, plno suchého lístia, kamene pod tým, botasky len také ako cvičky, že som každý kameň cítila, no samozrejme, vytiahla som sa ako žaba a ako som spadla, rovno stehnom na bakuľu. Júj, myslela som si, že ma porazí.Nehovoriac, koľkokrát sa mi vyvrtol členok. Vyobjímala som stromy, aby mi dodali energiu, ale keď sme došli dolu, bola som šťastná a tešila som sa, že som tam predsa len bola. Nuž, rozhodla som sa častejšie chodiť do prírody a čerpať tam silu. Tak to bol môj víkend. Nedávno sme dorazili domov, takže vaňa.... a teraz pôjdem do hajan.
Zajtra je veľký deň, lebo idem na komisiu, som zvedavá, či ma vyduria z PN, takže mi držte palce na 11.hod. tam mám byť.