Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojky, aj ja som tu, celé poobedie, ale som nemohla na net, lebo som pracovala. Ja som sa rozhodla totiž, že sa ešte k tomu všetkému, čo už ovládam, naučím účtovníctvo, tak študujem a ťukám a ťukám. Keby som sa sem mrkla, tak účto.by bolo v háji. Viete, čo mi to dalo zabrať, aby som sem nemrkala?
U nás je pekne, aj keď okolo obeda sa trocha zamračilo, teraz je nádherný podvečer. Opálená nie som, lebo som smotanový typ bez pigmentu. Ja sa môžem na slnku pretŕčat, koľko chcem, výjdu mi len vyrážky, potom sa celý večer škrabem ako všivavá, mám "ružový nádych" od vyrážok, a ráno, daj sa mi svete.... som biela, ako kto ani len na slnku nebol. Takže ja som "pánske dieťa" zpod dáždnička!
zdravim vsetkych...jajboli pisala som ti mail...
No u nas v Nz sa zase neako mraci ,ja len dufam ze na vecer sprchne,mam rada ked na vecer prsi,no dufam ze zajtra nebude,idem o 03:30 na vlak....LUDIA...nechce sa mi...:-(
ahoj Ventolko, tebe je teplo a mne je zima :( Vcera bolo ale pekne aj u nas a tak som si kupila pekne topanocky cerveno biele na podpadku. Neviem ale na takych chodit. Nemate niekto navod ako na to, aby som sa vonku na nich nezabila? :)
ahoj, všetci! zase som sem prišla v nevhodnom čase, nikoho tu niet. nevadi, budem skušať neskôr. dúfam, že sa mate najlepšie ako sa da. tu v blave je parádna horúčava, ja som išla skoro ráno do práce dosť naobliekaná, neviem ako pôjdem odtiaľto. ako vidím z okna, všetci sú v letnom. už ste sa podaktorí aj opálili?
pekny dnk prajem :) vsetko som spatne precitala, nech som v obraze. Este som ani ine temy dnes necitala a uz od vas viem o com sa v nich pise :) ja tie temy o samovrazdach ani necitam radsej, vzdy ma len nahnevaju- sebci jedny, ved tym neublizuju len sebe, ale aj svojim blizkym :(
bebeqq, myslim, ze to nijak nevadi, ze si tu jednu vynechala, telo asi ten jeden den tak extra nepozna
dakujem schelly. tak som potom urobila zle myslis? ja som si dala az tu ddruhu ako mi povedala doktorka. myslis ze by to mohlo mat nejake nasledky? mam uz sice na dietatko vek ale to je asi tak vsetko.
pre bebeqq : ja som si tiež tak zaubdla dať tu prvý po pauze. mala som si ju dať večer a dala som si ju nadruhý deň rano, hned ako som si na to spomenula (cca o 06.00) a večer som si dala dalšiu, ako by sa nič nestalo. moja gynekologička aj gynekolok na internete mi povedali, že som spravila dobre a tak sa to ma aj robiť. A brala som dalej tabletky, akokeby sa nič nestalo.
Dufam, ze ma pravdu, lebo ja teraz tehotna este byt nechcem, aj ked urcite je to krasne obdobie a vsetko s tym spojene ale ja a moj priatel este nie sme natom tak dobre ze by sme chceli teraz spolu dietatko.
myslím, že gynekologička má pravdu, lebo sa ti potom naruší celý cyklus.