Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

ahojky, Jajbolitko, si zlatunka, ze si ma vcera cakala:-)))Ja som dnes nevladala ist do praca, nemohla som vstat z postele, vnutro sa mi triaslo, hlava a krcna chrbtica ma strasne boleli, musela som volat sefovej, ze pridem neskor. Bola som u dr, dal mi injekciu, lahla som si a pospala. Teraz som sa zobudila, uz mi je lepsie, len ma este trochu boli hlava. Neviem co to zase mam, ale najskor mi asi zacina prepinat z tej roboty...

Dr jajboli

Ahojky všetkým, prajem každému pekný slnečný a ničím nerušený deň. U nás je slniečko! Huráááááá! Ale ma nejako bolia oči, takže možno aj trochu poprší, no uvidíme!
Tá naša Mirka už asi rodí, keďže sa tu neukázala už hádam 3 dni, čo poviete? Držme jej palčeky!

dr.jajbolí

Papá, Krisha, oddychuj, aj ja idem, len som ťa tu čakala, či sa ukážeš. Teraz už môžem ísť spokojne do hajan.Nech ti aj zajtrajšok rýchlo ubehne! A všetkým dobrú nôcku prajem!

Dr jajboli

Ľudia, to teda, v správach dávali, že 17-ročné dievča evanj.gym. v BA vyskočilo z 5.posch.internát.balkóna.Je to hrozné. Hneď ma napadli niektoré témy! Dúfam, že to nie je tá Veronika z témy Smrť! alebo niekto z inej témy! Behá mi mráz po chrbte.

[zruseny12]

kekso ja ti zajtra napisem svoj...az pridem z prace...lebo vidim,ze tu mame aj neprajnikov...ani obycajne kamaractvo cloveku nepraju...a este by si mohol napisat odkial si,a aj ja potom napisem aby si hned nemysleli to najhorsie...:0))))......pa