Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No to teda nebude jednoduché, ja s tým počítam. "Ružové okuliare" na nose teda nemám. Ale dosť ma štve, že každý na mňa pozera jak na blazna a nedava mi ani mínus dva body...
16 rokov a už pracuje ??? Ty maš kolko rokov vlastne ?
chodi vlakom do prace, do Ba. Ale tak telefonne cislo uz mam, piseme si, vola mi. Nechces to zakriknut co? Neboj, ak nieco velmi chces, urcite sa ti to splni. Huraa, budem mat slavnu znamu:-))) ale teda saxik, to asi nebude jednoduche...
Zo Záhorskej? Vsy? Tak tam vôbec nikoho nepoznam a už vôbec nie henten ročník... Jedine z vlaku, ked chodí rano do školy (do roboty?), ale vlakom nechodím... Jasne že dam autogram :) Len to nechcem moc niekde rozoberať, lebo sa bojim, že sa mi tento sen nesplni :(
schelly, to nieje kolega, ja ho len nahodne stretavam:-)no paci sa mi, ale...Ale je odo mna mladsi, a snazi sa ma zaujat vecami, ktorymi by zaujal 16 rocnu pipenku...no proste moc machruje. Ale inak je velmi zlatunky. A nieje zo Zohoru, ale zo Zahorskej.
Takze budes slavna saxofonistka? Potom das aj autogram alebo sa budes tvarit, ze ma nepoznas????:-)))
krisha - a čo ten tvoj kolega? už sa ti nepači ?
čaue. už..asi dva roky, ked nie viac, o tom uvažujem, ale dnes som sa definitivne rozhodla. Idem sa učiť hrať na saxafon. Priateľ si teraz našiel novu kapelu a bude tam hrať aj jedna moja kamaratka, ktora tiež nedavno začala chodiť na klavír. Noty neovladam, takže budem drtiť aj teoriu. Držte mi palce, nech mi to hlavne klapne a nech sa mi darí.
jaaj, a este o... piseme si, vola mi, je zlatunky, ale mladucky:-)))dnes pride:-)
no, ved sme sa stretli aj na nespavosti:-)))ja to mam asi z toho, som permanentne nevyspata...ale som aj nervozna z roboty, z ludi, posledny tyzden som mala zacvikarku, takze som musela vysvetlovat jej, ludom, kontrolovat ju, ci to dava dobre a ci aj dobre vydava prachy. Nato, ze taku pracu uz robila, len ju prelozili k nam do Blavy mi pripada, ze nevie odkial vietor fuka. A to strasne vycerpava.
Uz minule sme nevedeli ake y-i sa tam pise:-)))nevadi, nemozeme vediet vsetko:-)))si nerozhodna? Alebo nie?:-)))
Do prace dnes musim ist, vcera ma sefova poprosila, ci nemozem prist skor na nocnu, okolo tretej, som povedala, ze dobre, ale rano som jej volala, ze nie som schopna, ze pridem az o siestej, tak ako by som aj mala. Tieto stavy ma aj kolegyna, vcera si musela v robote uliat, a ako tak ju to ukludnilo.
Jajboli, ty si taka sikovna, na stare kolena sa ucis:-))))mala by si ist na nejaku univerzitu...zeby tretieho veku?:-))))))
Mňa asi porazí, ten PC mi nejako nejde. Tak pomaly, akoby sa ani jemu nechcelo, to znamená, že ma odháňa odtiaľto preč. Takže si asi pôjdem na robotu a potom, keď sa umúdri, tak prídem zas.
A ty Krisha, moja zlatá ty si oddýchni, prospeje ti to. Držím palce, aby si bola skoro FIT. Pusy,pusy
Ahoj, moja zlatá, si úplne vyčerpaná, dnes by si vôbec nemala ísť do práce a radšej celý deň oddychuj. Ani sedenie pri PC ti dnes nebude robiť dobre, Ináč aj mňa dnes bolia oči a hlava, určite bude pršať, alebo čo, a len sa mi vyzivuje, akoby mala byť noc, či čo. Aké (i,y) vyzivovať? asi som to správne napísala, alebo že by nie??!!
Hm.... taký fór: p.doktor, každý mi hovorí, že som taký nerozhodný, alebo že by nie?!hihi
JA sa cítim byť unavená, lebo sa učím účtovníctvo na staré kolená. Viem už fakt robiť všetko, ale v praci som nemala možnosť sa stretnúť s účt., tak to teraz doháňam.
A s tým.... v práci je niečo nového?