Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jajboli dufam,ze si sa nepohnevala za tu panicku,to bolo zo srandy....pisala som ti mail,ale len taky kratky...
Kasli.sedmikraska na diety zijes len raz...tak si uzivaj...zivota...my tiez radi jeme...:0))))...
O tej Mirke našej neviete nikto?!
Určite RODííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jUJ, DRZME JEJ PALCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jA SOM DNES MUSELA SPOOBEDE LEZAT, LEBO SA MI OZYVAJú NEJAKO KRIZE A AJ POPRSALO A TAK CUDNE, ZE NA JEDNEJ STRANE CESTY BOL CHODNIK MOKRY A NA DRUHEJ SUCHY, nO NIE JE TO SRANDA?
a KDE STE VSETCI ZASE? V NOCI NIKTO, PODVECER NIKTO A TO ANI REXA NEPOZERAM, LEN SPRAVY A PANELAK.
NUZ DOBRE, HADAM SEM NIEKTO MRKNE. NO KRISHA URCITE, KED SA VRATI Z PRACE. ANI SEDMIKRASKA, ANI BETULKA, MISULKA,MARIA BEHA PO TEMACH, GUMAJZ,VENTIL, ZANZIK,SCHELLY, NEHOVORIAC O OHONOVI, TEN SA NA NAS VYKASLAL, ALEBO ODCESTOVAL SAM-BEZ NAS. TAK SCHELLY, DO TOHO!!!!
jajboli, ty nemas rada ludovky?? Ja mam teda len 22 a mam velmi rada hity REPETE, taky repete-remix mam na CD aj v aute. Asi by si sa divila, keby byvas v Skotsku a zrazu okolo teba prefrci auto a z neho nahlas REpete :D
Maria, ked ta tu vidim- to vies ze sme sa na tu dietu este stale nedali :D a asi sa ani nedame, asi by to nebola najzdravsia vec navyse nam papat veelmi chuti.Vcera som piekla vyyborny jablcnik, mnam uz sa na nho domov tesim
Ahojky! No, to som ale zmeškala tému! Krisha /Schelly. Tak Schelly, držím ti palce. Ty to určite zvládneš. Ja hrám na elektronickom klavíri, na riadnom klavíri, na husliach, vedela som aj na hoboji(strašne sa mi páči) na bicie a aj na gitare a spievala som. Hrala som aj v kapele(to boli časy!!!!!!!!)Študovala som na konzervatóriu v Košiciach a potom na ek. škole tu u nás, lebo čísla ma vždy viac bavili. Skladala som aj skladby pre jednu košickú kapelu, s ktorou získali 1. miesto amatérov.To bolo ešte za éry ČSSR. Sranda. Júj, ale som sa teraz popýšila, zaspomínala! Jéj, no to boli také krásne časy! Vieš, otecko ma nútil aj s riaditeľom ĽŠU na konzervatórium, lebo mám absolútny sluch a vraj ja nikde inde nepatrím.Ale po 2 rokoch som to aj tak vzdala ale hudbe sa venujem dodnes. Mám rada od rocku, hevi, disco, klasiku, všetko, okrem džezu a ľudoviek.
Vsatkych zdravim....
no, chces mi dopriat mladsieho:-)))nevadi...ja uz padam do prace, som zvedava,co zase bude. Majte sa
ahaa, tak sorry. neviem z kade mam tu informaciu :D:D: zasa fatamorgana :D:D
PS ja za mesiac 21
no, aspon vsetkych prekvapis, ked sa to naucis. Ja som nepisala, ze ma 16, len ze je odo mna mladsi...Ja budem mat tento rok 22, on ma 20.