Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ako je dobre, že sa vieš takto dohodnúť. To si váž, takých ľudí je dnes málo.
chodila som 4dni v tyzdni,lebo utorok som chodila na urad prace a teraz chodim kazdy den...na urad porace sa chodi len raz do mesiaca...ale ja skusam ci mozem chodit vobec do prace...tak sme sa dohodli z veducim,ci mi bude praca vyhovovat atd.
aj tu je už pekne a na zajtra hlásia u nás 25 a na západe 27 st. u vás 21, ale tu určite bude 27, lebo ja som na juhu.
Zajtra idem na neurológiu na kontrolu, takže zajtra tu budem asi večer, lebo doobedu varím, účtujem a za obedom sedím u lekára.
Maria, ty robíš každý deň?Alebo len tak ako na dohodu- 35 hod. či koľko to za mesiac?
mas pravdu s tym bytom,hoci raz za cas potrebuje uklid...aj ja som vela veci zmenila a vo vela veciach zmudrela...aj ja sa potim pri praci ako tava na pusti...a presne ako pises prievan atd.sak slnko bude cim dalej tym viac ostrejsie...tak len odpocivaj...mne stale bolia krize,chrbat...atd.ale je to uz sucast mna...tak uz ani nevnimam tu bolest-ignorujem ju...inak u nas je krasne...
dnes to nie je bohvie čo. Umývala som okná, včera prezliekala postele a prala a žehlila a sedela veľa za PC, a dnes sa mi už ozvali kríže, tak som sa vykašlala na ostatné okná a radšej som si ľahla. Vieš, stále sa tak spotím, že mi tešie po chrbte, potom stačí trochu prievanu a paf... už je to tam. Takže sa budem šetriť. Nech byt slúži mne a nie ja jemu, no nemám pravdu?
Ináč ja som už písala, ja som alergická na slnko a nemôžem sa opaľovať. Aj tak sa stále vytasím, ale sa mi zdá, že t.r. je slnko ostrejšie, lebo vyrážky od slnka som nemala už roky a teraz sa mi zas ukázali a svrbí to ako čert!
o jajboli ja som tiez bleda ako stena,len mam stastie ,ze ked sa opalim tak som hneda ,inak aj ja som spod dazdnika...to prasa ma pobavilo...:0)))))........inak ako sa mas?
Sedmikráska, snáď nechceš chudnúť?????????????Veď si dievča ako lusk- TIP-TOP. máš ideálnu postavu. Nežartuj. A aby si vedela, žiadna dieta nie je dobrá, lebo nakoniec priberieš dvakrát toľko. Obmedz napr. len trochu viacej chlieb a biele pečivo a jedz viacej ovocia a zeleninky. Neboj nič. Leto bude také horúce, že vypotíš kg tak, že budeš chcieť pribrať. Takže kašli na to!
MARIA.... TY SA MI NESMEJ, LEBO JA SOM PANSKE DIETA- SPOD DAZDNIKA, AKO PISES. SOM PEKAROVA DCERA SO SMOTANOVYM NADYCHOM. TYPU MALE PRASA V LUDSKOM ODEVE:))))
jééééééJ sEDMIKRASKA!!!!!!!! aHOJ!
rEPETE JE INé, TO Sú STARé PIESNE, TIE SI RADA VYPOčUJEM, ALE ľUDOVKY..... NEBOLA SOM VESELA.... TRALALALA... AJ TIE, ALE ZASE NEUMIERAM ZA TYM. NO ALE MUSIM POVEDAT ZE V SOBOTU K NAM PRIDE VYSTUPOVAT LUCNICA A MNA TO VEľMI LAKA IST POZRIET, TAK MOZNO SI TO AJ POZRIEM A AJ SKUPINA EDDA Z MR PRIDE A BUDE SPOLU VYSTUPOVAT S MODUSOM. NO TO SOM ALE VELMI ZVEDAVA NA Tú KOMBINACIU, ALE SI MYSLIM, ZE PRE DOBRE MEDZILUDSKE VZTAHY TREBA ROBIT TAKETO AKCIE, PRETOZE TU NIKDY NEBOL PROBLEM MADAR-SLOVAK A TERAZ, AKO RYPU DO TOHO POLITICI, TAK ZACINA TAKA NEVRAZIVOST, ALE V NASOM OKRESE NIE. TU JE NA STASTIE POHODA A KLUD.
jajboli este som ti chcela napisat vcera,ale som nestihla...PANICKA SPOD DAZDNICKA....:0)))).....