Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schellly

Dr jajboli - tak ty si super ! ja ovladať tolko nastrojov, tak som šťastná jak blecha ! ja som chcela odmalička chodiť na nejaký nastroj, len mama v tom nevidela zmysel...Určite aj ja ked raz budem mať dieťa, tak ho "donutim" hrať na nejaky nastroj,lebo je to fakt super. Zatial sa mi ešte neozvali, budem tam asi volať. Môj priatel hra na bicie,a le vie hrať aj na gitaru a trochu na basu. Tatko tiež hraval na bicie a dodnes vie hrať na gitaru. A mám nový mobil - musím sa pochvaliť :) Mamka si dala paušal a vybrala si aj mobil,ale nevedela s ním robiť , tak mi ho dala :) Hodte si do google do obrazkov že Sony Ericsson K530i - taký mam červený. Má super foťák a kvalitne prehrava aj hudbu :):ň

[zruseny12]

tak to ti blahozelam...a hned sa s vami lucim.Idem este nieco porobit a do postele...majte sa krasne...a dobru noc at vas blechy stipou celu noc...pa-vsetkym.jajboli neprejec sa na noc?

sedmikraska

no zvykla som si aj ja kazdy den do prace robim aj mne aj priatelovi ovocny salatik. Musim sa vam pochvalit, ze dnes nam nas sefik oznamil, ze dostaneme zmluvu na rok!!! Sme velmi stastni, lebo tak o mesiac chceme kupit nove auto a takto sa nemusime bat vziat uver, juchuu :)

sedmikraska

ze male prasa :D ked som bola mala tak som take pesnicky neznasala, ale teraz mam rada. Pamatam si aj ich texty. Kazdu nedelu a sobotu sme doma pocuvali v radiu diskoteku pre pamatnikov a to co hrali na prianie pre oslavencov.

[zruseny12]

aj aj taketo bomby robim,a mas pravdu este viac som po tom hladna...ja som sa najedla...este si dam kefir...a idem do hajan,vcera som uz o 20hod.lezala v posteli...

[zruseny12]

sak prave...je velmi ludsky,malo takych podnikatelov,co chapu ludi...jasne,ze si to vazim...iny by ma uz nechcel ani vidiet...lebo fakt som pocula,od par zien,narazku na mna,ZE CHUDERA...keby vedeli,co je to byt takto chory....oni su chuderi,lebo choremu by sa nemali posmievat,ved nikto za to nemoze,ze ochoreje....tebe budem drzat palce na zajtra...uz sa mi zatvaraju oci...

Dr jajboli

jaj, nejako som vyhladla, idem trochu posnoriť do chladničky. Nuž aj ovocnú bombu som si urobila, ale som od nej hladná.(jablčko, kiwi,banán,hrozno, pomaranč-všetko na kocočky a necháme trochu postáť-mňam)