Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

No Kraluv Dvur je v Cechach a je asi dost daleko, ale teraz by uz mohlo byt otvorene aj safari, ja som na to stastie este nemala :( Inak ako spomina Jajboli, tak na Betliari som uz bola a nejak extra si to nepamatam, ale blizko je potom ladova jaskyna a ta bola krasna

jancecka

Silvička sa má dobre, chvalabohu, sem tam povie že bije mi srdce, ale to bude zrejme tým, že teraz má sem tam ten kyslík a srdiečko jej naozaj bije trošku viac :D jej strašne pomaličky bilo pred tým, kyslík jej pomáha, farbu tváričky má ako družica už aj na vecko ide sama, aj sa ide sama umyť len sa jej zapáčilo ked ju mama kŕmi :DDD

inak dakujem za tipy, všade sme už boli, okrem tej Nimnice, kde sa to presne nachádza? Idem to pozrieť na nete :D si zlatá

Dr jajboli

Jancecka!!!!!!!!!!!!!!!!Ahoj, ty tu po výletoch a nepíšeš nám, ako sa má Silvinka. Veľa na ňu myslím. Ale dúfam, že je všetko OK, ináč by si už písala, však?
No Stredné Slovensko je nádherné. Ja osobne by som ti tak doporučila Betliar, nádherná príroda, jaskyna, papanie atď. Alebo Krásne je na Kokave-Krásne hory, turistika, prenádherné chaty-aj celebrity tam majú- dobreé papania, salaš atď. A mne sa páčilo aj v Nimnici, plavba loďou po Váhu(Váh tam tečie? No ja som jeleň) a Oravská Lesná, tam je ten Betlehem drevený a tak. Nuž a doporučila by som aj Budapešť.Vidámpark, to je zábavné centrum, a nočná Budapešť ....

jancecka

rozmýšlala som o Čiernom Balogu, my so sestrou sme tam už boli, len si neviem predstaviť dvoch chalaniskov, teda mladých mužov ako sa vezú na hrkajúcej železnici cez les a naspäť :DD je to málo originálne :D

sedmikraska

5000 ??? Ved to mozte rovno na dovolenku :D no vam asi len tazko poradit, ked ste uz vsade boli :) Inak ja milujem zoo a najkrajsia je v Kralovom Dvore, ale jedna kamaratka mi doporucovala nejaku v snad v Budapesti a to nie je extra diaka

jancecka

Babicu máme hneď za chrbtom, boli sme tam x krát ako aj na Kostríne, niečo aj pamiatky, aj obedík. Veľmi sa nám páčila ZOO Lešná-Zlín, to bolo super,potom perfekto výlet bol aj Terchová a tam lanovka na vrch, niečo spojené so všetkým aj pamiatky, aj vzrúšo aj papanica :D aby to hlavne aj neromantických chalanov bavilo lebo nejaké prechádzanie sa po Piešťanoch, to nie je pre nich, ja neviem niečo veľmi zaujímavé, našli sme napr. v trenčíne, že si môžeme zajednať výlet balónom, len prišlo na cenu a zdupkali sme :D 5000,- na osobu

sedmikraska

Ach vy sa mate, ze uz zase niekam vyrazite. A na tom ranci Pod Babicou ste uz boli? Alebo na Kostrine? Chcete radsej len vyletik po pamiatkach alebo nejaky spolocny obedik?

jancecka

ahojte všetci :D chcela by som vás poprostiť, či by ste mi nevedeli navrhnúť nejaký super výlet asi na jeden deň, pôjdeme ja s manželom a sestra s manželom, sme od Topoľčian, cesta maximálne dve hodinky autom, možno tri, boli sme už skoro všade, niečo zaujímavé, ani sama neviem čo si predstavujem .D díky za návrhy, budem priebežne pozerať,papa

sedmikraska

Takze Schelly takto novy mobil, kukla som ho a vyzera naozaj slubne, este keby mal nekonecny kredit :)
Jajboli, dnes cistime kyselinou tie masinky, takze pre mna to znamena napustit ich vodou, nechat tak pol hodinku nech sa to zahreje vodou, potom tam vsypem kyselinu v prasku a necham tak hodinu, potom to preplachnem vodou, znova necham zahriat a vsypem zasadu a zase hodinka a nakoniec znova kyselinu. Takze na nudenie mam casu dost :D