Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no super Schelly, gratulujem, budes opat drat skolske lavice:-)))
takže prave mi odpísali z tej hudobnej školy. zaslala som im na vyžiadanie prihlašku a ako sa hovorí, keď ma sračka nepokazí, tak v septembri nastupujem :))))))))
je daleko ale tak firma preplatí , to je firemna akcia :)
Poprad, veľmo ďaleko
my ideme z roboty na víkend na zažiatku juna do Vyšná Boca (50 km od Popradu)Pojdeme pozreť nejaké jaskyne, splavovať Váh a nejaké wellnes. Nechcela som tam íst, ale nakoniec idem a teším sa :):)
Júj, zabudla som, ja musím bežať k lekárke , tak sa tu majte, potom sa ukážem podvečer. Papá všetkým a dobrú chuť k obedu(mám kapustnicu a palacinky s džemom a čokoládou)Mnááááááááááámmmmmmmmmm!
Tak chodte pozrieť do Galandie. Myslím, že tam chodí Krisha. Je to v Galante taká tatralandia a pozerala som si to aj na nete. Sú to vnútorné bazény a také....super to vyzerá na relax......
Nimnica je hore pri Púchove. Teda medzi Púchovom a Považskou.
fúú, ten Betliar to je až pri Rožňave, to nie, to je ďaleko, my ideme ráno o 9 na omšu a odtade vyrážame a chceme sa vrátiť ten deň domov :DD ešte nejaké nápady :D
inak ten betliar, síce som tam už bola ale to by nemalo vadiť :D nejako ma to zalákalo ale v jaskyni som nebola, ktorá je najbližšie?? a kde sa presne tento kaštiel nachádza?? aké mesto je blízko?? to znie super