Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Jáj, ľudia, pozerám "Páli vám to?" a tam bola otázka... Dr.Jajbolí... a bolo treba uhádnuť že-VETERINÁR- to som ani nevedela. A teraz ma napadá, to bol nejaký kreslený film so zvieratkami, Pamätá sa niekto?

Dr jajboli

Čo ste všetci zaliezli? Asi vám musím ísť na nervy, tak teda ahojte niekedy inokedy!
Slubujem, že už nebudem písať o chorobách!

Dr jajboli

no tento PC nejako zlyhá. U nás veľmi pršalo, že by to spôsobila búrka, alebo čo? Teraz je už zasa krásne-ako v apríli

Dr jajboli

Ahojky!!!!!!Krisha,Schelly, Jančecka! Krisha, ideš aj dnes do práce, alebo už máš "fajront". No ja som bola u neurol. ppoprosila som ju, nech"pritlačí pero..." a konečneeeeeeee ma poslala na magnet. rezonanciu.Lekári mi povedali, že to čúranie vraj mám od chrbtice, no uznajte!
Ale dosť lekárov a chorôb! Čo vás čaká cez víkend? Viete, keď sa tak zamyslím, teraz bol víkend, ešte mám svalovku stále a už je tu zase. To sa len mne tak zdá, ako to beží, alebo to naozaj tak beží?!
Výlet je pekný aj do jaskyne Macocha na Morave. Niekde pri Brne to je. alebo aj v Komárne je pekne, či kde som to vlastne bola na takej kupole!

schellly

no prave sa dá povedať, že si ho vybavujem. mam známeho v Yammahe v Auparku, takže budem mať aj zlavu. :) do septembra ho budem dufam mať, ajkeď prvý polrok asi len teoria